Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka665

kazda ze swoja dieta i kopenhaska

Polecane posty

no wiec sama wiesz ze mozna :) a teraz to jak wolisz czy od tej cy od kopenhaskiej to juz musisz sama zadecydowac diet jest od groma mozna oszalec czytajac w necie

na samej maslance o kefirze chcesz zyc ? nie boisz sie ze zakwasisz sobie zoladek ?

Gość gość
są diety bez jo-jo, takie ok. 1500-1700 kcal, czyli jedzenie minimalnie mniej, ok. 300 kcal mniej , chudnie sie niby wolno bo 2 kg na mc, ale b trwale, zreszta wiele osób na tych 1000-1200 nie chudnie

wiem ze sa ale nie kzdy potrai byc przez 2 lata na diecie zanim osiagnie jakies efekty a juz wogule jak ma sie duzo do stracenia ale wytrwalych podziwiam

acha rozumiem ja jutro 2 dzien kopenhaskiej najgorszy zawsze pierwszy dzien wiec mam juz go za soba prawie jeszcz 12 przedemna

a jesz faktycznie to mięsko co jest wskazane czy zamieniasz, albo mozna zamienic na np piers z kurczaka?

ja jem to miesko ze wzgledu na to ze mieszkam za granica i mam do tego dostep .a wiem ze zmieniaja na mieso wieprzowe bo pisaly dziewczyny na poprzedniej diecie jak bylam a co do kurczaka to nie wiem ale tu chodzi o to zeby to zeby nie jesc weglowodanow a wolowina ma 40 bialka w 100 gramach a kurczak tylko 20 ale wegl niema wiec pewnie i mozna kazda diete troszke mozna zmodyfikowac tyle ze woiadomo mniej sie moze troszke zgubic

patrzalam teraz wartosci odzywcze i powiem ci ze nawet lepiej kurczak jak masz zamienic bo ma wiecej bialka niz wieprzowe mieso schab

ja tez nie przepadam ale jem wszystko jak jest napisane nawet szpinaku nienawidze ale jem go na sile ale oczywiscie kurczaka mysle ze spokojnie mozesz

na kopenhaskiej jest o tyle dobrze ze odrazu widac te efekty i to jest dlamnie wieksza motywacja na dalsze odchudzanie a nie wiem jak jest u cb

ja muszę się dobrze przeczyscic, wtedy mi spadają boczki:) i jest mi "wesoło" i motywacja rosnie, poźniej troszke "głodówka" na napojach pitnych i będzie ok:)

Gość gość
ja zaczynam kopenhaska ale od jutra :)

Gość gość;):);)
od jutra mam zamiar zaczac diete mz moze mi sie uda :) a jak nie to poszukam innej

Gość gość;):);)
ja zaczynam od jutra dzis mam zjazd rodzinny wiec zaczne jutro

Gość gość
zuzka jak ci idzie na diecie?

Gość gość
na kopenhaskiej tylko wolowe ( poledwica) albo piers z kurczaka zadne inne mieso!

Gość alinka:)
witam was dziewczyny:) ja jestem na d.dukana białkowej (2 faza -13 dzień) samemu jest bardzo ciężko odchudzać się,brakuje wsparcia i motywacji :-0 czy mogę do was dołączyć? moja waga startowa 70kg przy wzr 167cm dziś waga rano pokazała 63.4 kg

Witajcie dziewczyny mi idzie dobrze drugi dzien diety pol kilo mniej jezeli chodzi o mieso to ja jem wolowine ale jedza tez mieso wieprzowe w zamian jak i kurczaka .alinka oczywiscie mozesz sie przylaczyc razem razniej rozumiem ze jesz tylko bialko czytalam troche o tej dietce ale to nie dlamnie bo to dieta dla wytrwalych