Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciówa

Mieszkanie za 23 tysie ?

Polecane posty

Gość gość
o błąd w opisie chodzi, miało być zapewne 230 000 zł.

Gość ..and me
230 tysięcy? To moi rodzice sprzedają swoje mieszkanie za 250 tys., godzina drogi od Wrocławia, 4 pokoje, osobno łazienka i WC, ok. 90 m2, dwa balkony, w niewielkim bloku na pierwszym piętrze, w spokojnej okolicy, ale bliziutko centrum. A to jest warte aż 230 tys?! :O

Gość The man from Moon
to naprawdę okazja godzina drogi od wrocławia, to masz 70km. nie dałbym tyle za takie mieszkanie tyle, wolałbym się już budować zacząć.

Gość ..and me
Godzina drogi do centrum Wrocławia. To jest równe 30 km od Wrocławia. A miasteczko fajne, spokojne, z atrakcjami :)

Gość dziewczyna dziwaka
Wrocław a pod Wrocławiem to gigantyczna różnica poza duzymi miastami domy i mieszkania są bez porównania tańsze, nawet kilkakrotnie

Gość wrocławianin...
Godzine trwa dojazd w godzinach porannych z Oławy. :D Mój rekord to 22 minuty spod Kauflandu na legnickiej w godzinach wieczornych. :classic_cool:

Gość dziewczyna dziwaka
niewiele ponad dwie godziny to da rade do Krakowa z Wrocławia dojechac :D a te 30km w godzine to chyba rowerem robisz

Gość ..and me
Jeżdżę stąd do Wrocławia codziennie :) Do Leśnicy można dojechać w niecałe pół godziny, czasem przez Leśnicę ciężko się przebić (w godzinach szczytu), ale zazwyczaj nie trwa to wtedy dłużej niż 1,5 godziny.

Gość gość
ile będziesz takich samych tematów zakładać?

Gość gosciówa
ta cena jest dziwna 23 tysiące? Ale znowy 230 tysiecy to za dużo jak na taki standard.

Gość ..and me
Do miasta dojeżdża się w niecałe pół godziny, gorzej jest z tym, by dojechać do centrum (ok. godziny), ale to już nie moja wina, że Wrocław ma takie kiepskie drogi :)

Gość gość
To oferta biura nieruchomości, widać jakie mądrale tam pracują, zer liczyć nie umieją :P

Gość The man from Moon
and me - i ile już sprzedają, ale tak szczerze? Ludzie przychodzą i pewnie mówią "tak już zaraz kredyt przyznany" - ale Banki już nie dają bo nawet 30 km od Wrocławia szybko ludziom się przejada takie dojeżdżanie. i dużo ludzi ma potem problemy ze spłatą. to już bym wolał, we Wrocławiu kupić i brak dojazdów. Zima, polskie drogi, ceny paliw. Dojazd 30 km nawet, to wydatek miesięcznie ok 600zł wliczając amortyzacje auta.

Gość gość
Właściwie to rodzice mają już zdecydowanego kupca, ale się wahają, bo nie wiedzą, czy warto spróbować. Ale pewnie sprzedadzą i wybudują się gdzieś na pobliskiej wsi.

Gość gosciówa
up up

Gość gość
Wiadomo, że lepiej na miejscu i bez dojazdów, ale mieszkania w samym mieście są w ch*** drogie.. Mój brat kupił niewielekie mieszkanie, dwupokojowe i płaci 1700 zł raty (tyle, co za wynajem, jedyna korzyść jest taka, że masz świadomość, że to własne mieszkanie) ..

Gość gość
Mieszkam 30 km od Wrocławia, mój kolega właśnie sprzedał za 220 tys kawalerkę 40m2 na Nowym Dworze, w moim miasteczku za tyle dostałby co najmniej 3 pokoje. Wrocław się ceni. A dojazdy są cholernie uciążliwe

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć? Jeśli Cię to tak nurtuje, to zadzwoń i zapytaj.

Gość gosciówa
Nie spamujcie mi tutaj tylko mówcie co myślicie o tym mieszkaniu szkraby :P

Gość ..and me
Gościu, może jesteśmy z tego samego miasteczka? :P

Gość wrocławianin....
A nie chcielibyście kupić trzypokojowego mieszkania o powierzchni 110m2, za 220 tys? Minus jest taki, że to poniemiecka plomba i trzeba palić w piecu albo zainwestować w ogrzewanie. :classic_cool:

Gość gość
pewnie to nie jest własnosciowe tylko lokatorskie, tzn płacisz za meldunek a nie jestes włascicielem mieszkania nie wszyscy mieszkają we własnosciowych, niektórzy nie wykupili

Gość gość z 25.07.13 [23:17]
..and me, jeśli to pytanie do mnie, to nie wjeżdżam do Wrocławia od strony Leśnicy ;)

Gość ..and me
Szkoda :)

Gość ..and me
Wrocławianinie, nowe domy w średzkim powiecie (czyli tu, gdzie mieszkają moi rodzice) kosztują 400-600 tys. (na wsiach wkoło), więc nie wiem, czy udałoby Ci się tu wybudować za 250 tys. :)

Gość gość
up

Gość gość
230 tys za mieszkanie to nie jest duzo, niedawno to kawalerki w duzych miastach tyle kosztowały, nie znacie cen.. ja jestem z Poznania, mieszkam w drogiej dzielicy domków jednorodzinnych, i jedna babka na mojej ulicy sprzedawała mieszkanie na pietrze domu- miało ok. 100 metrów i dostęp do ogrodu, ale mały- ze 150 metrów takei wydzielone, i dala cene 750 tys

Gość gość
Wrocławianinie, nowe domy w średzkim powiecie (czyli tu, gdzie mieszkają moi rodzice) kosztują 400-600 tys. (na wsiach wkoło), więc nie wiem, czy udałoby Ci się tu wybudować za 250 tys. x x cena po jakiej dom jest wystawiony na sprzedaz ma sie nijak do kosztu postawienia, w zasadzie jest to razy dwa, za 250 tys to sie kazdy frajer wybuduje