Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strapiony Stanisław

Cz to jest fer ???

Polecane posty

Gość Strapiony Stanisław

Gdy miałem 20-30 moja żona unikała seksu. Gdy miałem 30-40 poprwiło się. Teraz mamy 40-50 - moje potrzeby spadły znacznie - a jej spotęgowały się ponad moje możliwości. Po wielu perypetiach żona znalazła młodszego kochanka. Ja za młodu nie szukałem kochanki, chociaż miałem nieraz ochotę, gdy żona nic ..... Napiszcie co sądzicie o takiej sytuacji

Gość gość
No to ty też se znajdź ładniejszą kochanke :-) W czym problem? ;)

Gość gość
głupie pytanie.. zdrada nigdy nie jest fair

Gość gość
jaki kolo on nie pyta czy to że żona znalazła sobie kochanka jest fair tylko o to że on jak był młody to jej nie miał i to jest nie fair. :) Mój drogi powiem ci tak. U mężczyzn wraz z wiekiem popęd seksualny spada zaś u kobiet wraz z wiekiem się zwiększa więc najlepszy układ to starsza kobieta i młody kochanek. A za kobiety powiem tak. Zdrada twojej zony jest tak samo fair jak tych wszystkich c**ji którzy znajdują sobie kochanki bo żona im nie wystarcza. Oni zawsze mówią że to żona była winna bo im nie dawała więc analogicznie dojdź czyja to wina w waszym związku.

Gość a to suka
Stanisław - moja żona seksu w ogóle nie lubi i robi to z rzadka i z musu, jesteśmy przed 40 i nie raz się zastanawiałem co bym zrobił gdyby tak zrobiła jak Twoja, bo ja też mimo ogromnego popędu i chęci kochanki nie znalazłem sobie, z tym, że moja wie, że cierpię z braku seksu i że kochanki nie mam - gdyby tak mi zrobiła kiedy jak Twoja to powiem Ci, że wywaliłbym sukę z domu

Gość Cyceron z pis'u
Haha ej kafeteria to porzadna knajpa.Chcesz znalezdz sobie suke to pojedz do schroniska na 'paluchu' a w domu masz Różę (Fakt roza jest piekna ale ma swoj kolec,milosc jest tez slodka ale ma swoj koniec)

Gość gość
hehe dlatego ja majac 30 lat mam kochanke, a zona odbije sobie za 20 lat:-D

Gość gość
i dlatego tez nie ma co sobie odmawiac,bo szybko umieramy, ty byles fair i co Ci z tego przyszlo? Rogi, zona jakos nie uwaza,ze nie powinna,Ty uwazales,Twoja strata albo po prostu naiwny jestes, nie obraz sie;-)

Gość gość
wywal sukę z domu skoro Ty się obywałeś bez seksu wtedy gdy byłeś najbardziej potrzebujący a teraz gdy jest na odwrót ona nie chce sobie pocierpieć, nie zasługuje na to abyś był z nią

Gość gość
jeszcze jedno,stary jestes powinienes wiedziec ale widocznie Ci umknelo;-) Ci najbardziej fair najwiecej po doopie dostaja i sa w chooja robieni wiec moze nie warto:-) Ty sie meczyles i sciskales ptaka,zeby tylko nie wyfrunal, Twoja zona meczyc sie nie chciala, Ty sie Jej poswieciles Ona to olała:-(

Gość gość
dobrze mowi wypierrtoll ja na zbity pysk, w ogole Cie nie szanuje i nie rozumie co dla Niej zrobiles,jestes dla Niej pewnie tylko dostarczycielem kasy,zastanow sie,mozesz jeszcze trafic fajna partnerke:-)

Gość gość
ja bym jeszcze opowiedział rodzinie i znajomym dokłanie powody wypier..lenia jej z chaty...

Gość Cyceron z pis'u
Taaa zgol jej leb na lyso jak bedzie spala i podpal benzyna zeby bardziej namietna. ... Czlowieku rozstan sie w pokoju cos co was laczylo sie wypalilo najzwyczajniej i tyle nie zachowuj sie jak sadysta.Przerazasz mnie opisami 'zachowujesz sie jak terrorysta przed akcja'

Gość Cyceron z pis'u
Taaa zgol jej leb na lyso jak bedzie spala i podpal benzyna zeby bardziej namietna. ... Czlowieku rozstan sie w pokoju cos co was laczylo sie wypalilo najzwyczajniej i tyle nie zachowuj sie jak sadysta.Przerazasz mnie opisami 'zachowujesz sie jak terrorysta przed akcja'

Gość gość
przeciez autor nic zlego nie mowil o czym piszesz?

Gość gość
widocznie kochanek pokazał jej na czym polega prawdziwy seks, a nie takie szybkie, roszczeniowe bzykanko w twoim wydaniu. Gdyby seks z tobą sprawiał jej radość, na pewno nie unikałaby go w młodości ani nie szukała na starość :D

Gość gość
Równie dobrze można napisać, że za młody leżała jak kłoda, nie chciała się nauczyć czerpania satysfakcji z seksu, a teraz gdy nadeszła pora zmierzchu, baba się ocknęła i chce na starość zaszaleć