Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiewidocznyKwiat

Tak patrze na te watki i dziwne dla mnie,ze...

Polecane posty

patrze tak na roznego rodzaju watki,przed chwila natrafilam na typu pt. 'ile macie lat' no i wiele z was pisze okolo 30 wiec nasuwa sie taka mysl.. czlowiek w tym wieku ma prace,czesto juz rodzine,cos przezyl w zyciu i to go ze tak powiem 'uksztaltowalo' , jest dojrzaly. To co czytam tutaj wlasnie od ludzi w podobnym wieku ukazuje ze oni sa calkiem inni,tak jakby nic nie przezyli w zyciu,jacys tacy niedojrzali. No bym w zyciu nie pomyslala ze taki trzydziestolatek wyzywa i ubliza na takiej kafeterii jakby byl o 15 lat mlodszy. Jak taki gowniarz na utrzymaniu rodzicow jeszcze za przeproszeniem. I jestem tego pewna ze tacy ludzie nawet nie wiedza co to praca fizyczna,dzien pelen obowiazkow czy nawet jakies ludzkie tragedie bo nigdy to ich nie dotknelo!Wtedy by nie siedzieli na tym forum.Nie mowie tu o kazdym z was , ale naprawde w glowie sie nie miesci ile jadu taki czlowiek ma przed monitorem i nawet nie wie jaku bol zadaje komus wyzywajac go,czesto bez przyczyny. To co tacy nawet ludzkiego sumienia nie maja? Co o tym myslicie,'normalni' uzytkownicy forum ? :(

Gość gość
Przeżyłam podobny szok jak tu trafiłam, pewnie kiedyś było tu inaczej, jak mówią weterani, teraz to nawet nie wiem czy jacyś wartościowi ludzie z czymś w głowie tu wchodzą, może na chwilę nie wiedząc w co wdepneli i uciekają. Rynsztok średniowieczny tak nie zalatywał smrodem, jak teraźniejsza kafe wulgarnością, oszołomstwem i jadem. Być może tutejsza atmosfera temu sprzyja, że paru oszołomów pociąga do dalszej dyskusji z nimi resztę :O

Gość BabciaAndzia
Szczesc Boze,wy jeszcze nie spijta?