Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WĄSKIE USTA- CZY TO NA PRAWDĘ DUŻA WADA?

Polecane posty

Gość gość

otóż powiem otwarcie, mam wąskie usta. Moja mama też. Troche mnie to męczyło i z nią pogadałam. Ona powiedziała, że teraz jest taka bardzo dziwna moda na usta-pontony! Sama nigdy nie miała tego kompleksu, a nawet mieli w klasie dziewczyne z dużymi ustami i to jej dokuczano- że ugryzła ją osa, że ma wary jak murzynka! Uważam, że wada to trądzik, garbaty nos, krzywe zęby. Ale nie delikatne usta!

Gość gość
jak dobrze robisz loda to mogą byc też wąskie, aby zrekompensowac to facetowi musisz zawsze brać z połykiem skarbie

Gość wrocławianin....
Niekoniecznie, niektórym kobietom do twarzy z wąskimi ustami, Daj fotę od brody pod nos. :P

Gość wrocławianin....
*po :D

Gość takamalaa
Mam koleżankę, która ma wąskie usta, ale jest śliczna.. Szczupła, wysoka, jasna cera... Taka uroda trochę 'norweska'. Naprawdę jest jedną z ładniejszych dziewczyn jakie znam. I nie jest to tylko moje zdanie, więc wąskie usta w niczym nie przeszkadzają ;)

Gość gość
kiedys ludzie w ogole byli brzydsi - popatrz na obrazy - małe okragle oczy osadzone blisko dlugiego, chudego nosa, wąskie usta, taka uroda z renesansu :O teraz są sliczne welkie oczy, duze usta, male noski ;)) ja mam dosc duze usta, co prawda niezgrabne, ale mam wieksze powodzenie niz kolezanka o ustach kształtnych ale wąskich :) co wiecej wszysc moi faceci maja duze usta ;) wąskie usta = kiepskie geny :) tak samo jak zakola = kiepskie geny ;)

Gość gość
ale problemy, przecież odpowiednim makijazem (kontorowka, szminka) mozna powiekszyc optycznie usta,

Gość wrocławianin....
Gorsze geny... :D🖐️

Gość BabciaAndzia
Ojojojoj....................................

Gość gość
DZIEWCZYNY, BŁAGAM! TYLKO NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ, ŻE OGROMNE, POWIĘKSZONE USTA TO COŚ PIĘKNEGO! tylko spójrzcie na dawne gwiazdy, czy one miały wielkie usta? NIE! Grace Kelly, Marlena Dietrich...Kochane przez miliony! Piękne! Moda na wielkie usta przyszła od Angeliny Joile, której faktycznie to pasuje...Ale takich osób jest może 1/100...A nagle wszytkie zparagnęły wielkie wary (co żadko pasuje do buzi) i później wygląda się KARYKATURALNIE! ZOBACZCIE TE ZDJĘCIA http://images2.fanpop.com/images/photos/5800000/Grace-Kelly-grace-kelly-5877027-2035-2560.jpg

Gość gość
Ładnej dziewczynie wąskie usta nie zaszkodzą, a brzydkiej duże nie pomogą.. Wszystko jest kwestią tego, jak ty sama się z tym czujesz. Może rzeczywiście pokombinuj z makijażem. Ja też mam wąskie usta i czasem sobie myslę, jak czytam porady "użyj błyszczyka, który optycznie powiększy usta", co tu powiększać, jak czasem tych ust nie widać w ogóle, jest tylko kreska, bo wargi się ze sobą skleiły całkiem ;) Ja jakoś "nie mam głowy" ostatnio sobie zaprzątać myśli takimi pierdołami, ale rozumiem, że to dla kogoś może stanowić problem. A w latach, nie chcę skłamać, ale 60-70?, wąskie usta były w modzie, tak jak dzisiaj "pontony", więc pewnie i ta moda minie.

Gość gość
Aha i może jeszcze taka rada: zamiast na siłę próbować stosować triki powiększające optycznie usta, spróbuj odwrocić od nich uwagę, skupiając się na podkreślaniu swoich atutów. Przynajmniej ja tak robię. Mam ponoć ładne, duże oczy i w makijażu na nich się skupiam, a usta pomijam i w ogóle o nich nie myślę. Mam na myśli tusz do rzęs, ewentualnie sporadycznie grafitowa czy czarna lekka kreska, kompletnego makijażu nie robię, bo mi się nie chce, ale jak cera jest w miarę, to oczy wystarczą.

Gość sex oralny
Sposobem na waskie usta jest sex oralny. Bardzo czesty sex oralny od czestego "robienia loda"usta beda robily sie coraz wieksze i wieksze. Kobiety ktore czesto biora do ust maja duze pelne usta. Blyszczek,i brannie do ust. Nie potrzeba zadnego botoxu. Mozna tez cwiczyc samemu z wibratorem,po kilkanascie minut dziennie. Usta sie wyrobia same,zaokragla a gorna warga sie wypelni sama. Laski ktore czesto to robia maja wielkie usta...

A ja mam ogromne usta (swoje, naturalne) i kiedy bylam w podstawowce, potem w gimnazjum to zawsze byly docinki ze strony rowiesnikow na temat moich ust, mialam nawet swojego przesladowce ktory najglosniej ze wszystkich mnie obsmiewal. Potem poszlam do sredniej i tu juz szydzenie wyparl zachwyt, nawet kolezanki pytaly co robie ze mam takie usta.ja jeszcze jakis czas sie wstydzilam ich i uwazalam za moj defekt. A dzis? nie mam problemu zadnego z facetami, wrecz przeciwnie mam sporo adoratorow. Do czego zmierzam...olej to czy moda jest na waskie czy na pelne, wazne zebys Ty sie czula dobrze i nie dala sobie wmowic przez otoczenie ze cos jest Twoim defektem bo wedlug mnie waskie usta tez sa kuszace tak jak ktos wymienil Grace Kelly czy Marlena Dietrich, Coco Chanel. A moda na pelniejsze usta wziela sie nie od Angeliny ale siegajac dalej od Marylin Monroe,Brigitte Bardot, Sophii Loren...

Gość gość
Sama się bardzo długo zastanawiałam nad swoimi wąskimi ustami. Na szczęście zdecydowałam się na ich powiększenie kwasem hialuronowym w  Akademia Medycyny Estetycznej Ursynów. Zabieg został zrobiony bardzo precyzyjnie a efekty utrzymują się już bardzo długo