Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej z Wrocławia

A ja kocham nasze polskie dziewczyny

Polecane posty

Gość Andrzej z Wrocławia

Jesteście najwspanialszymi i najpiękniejszymi dziewczynami na świecie i nigdy nie chciałbym mieć żony innej niż Polka - bo jesteście rozsądne, czułe i wierne. Mam porównanie w tej kwestii, bo miałem kilka partnerek innej narodowości. Łby bym poukręcał tym wszystkim zakompleksionym śmieciom, które Wam tak strasznie tutaj ubliżają. Wiedzcie, że są jeszcze w Polsce faceci, którzy potrafią docenić to, że z nami jesteście. Bez Was nasze życie nie ma sensu. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam Was jako polski facet za zachowanie tych wszystkich polskich palantów bez honoru.

Gość gość
:*

Gość gość
PROWO!

Gość zona_polka_szanujacasie
tutaj gdzie mieszkam polki maja dobra opinie, ok, fakt, umieja i lubia sie ...hmmmm, ale tak jak autor napisal, gotuja, prasuja, sprzataja, pieka, stwarzaja klimat domu, rodziny, rodza dzieci, vo za granica staje sie rzadkoscia, zagraniczni marza o polkach, sa kobietami, nie cyborgami, feministkami, oczywiscie zdarzaja sie wyjatki :)

Gość gość
andrzejek, weź ty się wybierz do UK, co? bo widać, że jeszcze mało wiesz o polkach, hahahaha

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie dlaczego nie chcecie tego ciepła dawać już polakom tylko cudzoziemcom? ty wiesz jak to nas boli?

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie kupimy w końcu kałachy i zrobimy porządek z wami i waszymi ciapatymi i innymi cudzoziemcami my umrzemy ale wy tez

ja nie wyszlam za cudzoziemca bo tak chcialam , tak sie stalo, zakochalam sie w nim, on we mnie i tak zostalo, wczesniej mialam tylko polakow, kocham polakow, maja wiele cech ktorych nie maja ci zagraniczni, smutno mi czasami kiedy porownuje meza z wami polakami, bo naprawde jest wiele rzeczy ktrych on nie ma z polskosci, kocham was polacy!!!!!!

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie boisz sie kalacha, dlatego tak gadasz, hrhrhrhr a jakiej narodowosci jest ten twoj maz?

niewazne, nie jest polakiem, a co to za roznica czy rusek, czy japonczyk, francoz czy hiszpan?polak to polak, umie naprawic jak cos sie popsuje, umie zacisnac pasa kiedy bieda przycisnie, jest otwarty na ludzi, jest taki fajny poprostu, taka mam opinie o polakach, takie miski te nasze polaki :)

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie no podaj jego narodowosc, nie wstydz sie wlasnego meza

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie bialy czy ciapaty?

wstydziec ?nie wstydze sie mojego meza, no co ty, jest super, tylko nie ma tego co polacy i tyle, a jesli ci powiem to co ci to da?

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie chce wiedziec po prostu mam taka ochote pochodzisz z mojego narodu, mam prawo wiedziec, kto cie ma ciapaty czy bialy

*wstydzic mialo bycnie jest murzynem ani azjata-ciapaty :D

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie no wal prosto z mostu, c*pcia, czy tak trudno powiedziec kim jest ten dzentelmen?

wiesz?czasmi mam takie przeblyski ze zdradzilam swoj kraj nie dajac mu siebie jako zony, nie tworzac polskiej rodziny, ale z drugiej strony urodzilam dzieci, sa polakami, mowia pieknie po polsku, kochaja Polske, jezdza do Polski chetnie, wrecz z euforia :) a i maz mowi po polsku, smiesznie ,ale dobrze, wiec polskosc i moj kraj jest z nami

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie zuch dziewczynka a maz to ciapus? w sensie, ze pewnie paki, kurd albo hindu?

c*pcia?? ja tutaj powaznie z toba rozmawiam, mowie o rzeczach o ktorych tylko mysle a ty mi z takim tekstem, troche mi przykro, moze ty masz zal do kobiet, moze cie zranily, ale ja ci nic nie zrobilam, wiec nie powinienes tak mnie nazywac

Gość gości
wiesz?czasmi mam takie przeblyski ze zdradzilam swoj kraj nie dajac mu siebie jako zony, nie tworzac polskiej rodziny, ale z drugiej strony urodzilam dzieci, sa polakami, mowia pieknie po polsku, kochaja Polske, jezdza do Polski chetnie, wrecz z euforia usmiech.gif a i maz mowi po polsku, smiesznie ,ale dobrze, wiec polskosc i moj kraj jest z nami x srsly? tak myslisz? smutne to, dobrze, ze w zwiazku z tym nie oddajesz sie kazdemu polakowi, zeby polska jeszcze troszke wiecej z ciebie miala.

Gość gość
@gość srsly? tak myslisz? smutne to, dobrze, ze w zwiazku z tym nie oddajesz sie kazdemu polakowi, zeby polska jeszcze troszke wiecej z ciebie miala. **** nie demoralizuj jej szmato, ona ma dobre serce w przeciwienstwie do ciebie

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie no to jak? maz to ciapcius? hindu, paki czy kurd?

Gość gości
a co ty mozesz wiedziec, co ja mam haha

europejczyk

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie biały?

Gość gość
C*pcia? Przemek nie kompromituj się :D

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie Jesli bialy to mi jako Polakowi bedzie to milion razy latwiej zniesc. Wlasciwie to mozna powiedziec, ze nie mam nic przeciwko zwiazkom Polek z bialymi cudzoziemcami z cywilizacji zachodniej. Takie coś może się odbyć tylko z korzyścią dla Polski.

Gość gość
Zielony k***a. Nie twój zasrany interes.

Gość gość
@zona_polka_szanujacasie jak widzę Polkę z ciapatym to mnie c**j strzela, i wszystko się we mnie gotuje. a gdy widzę Polkę z negrem, to mam ochotę zabijać.

bialy :) ale wlosy ma czarne, moze byc? :)