Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhy789kjnha

rzuciałam słuchawką miałam rację ?? :/

Polecane posty

Gość jhy789kjnha

1:00 w nocy mój facet który mieszka 100 km ode mnie pisze mi smsa "wyjdz na balkon :*:*:*:*:*" no to szybko zerwałam sie z łóżka wskoczyłam w ciuchy, lekki makijaż bo byłam pewna że przyjechał (już tak kiedyś zrobił) a ten mi pisze po 15 minutach że żartował, potem zadzownił i powiedział że to taki żart ale chyba kiepski, powiedział że głupi nie kiepski i rzuciłam słuchawką, czy przesadziłam ??

Gość jhy789kjnha
dobra, juz wiem, mozecie wypierrdalac:D🖐️

Gość jhy789kjnha
taaaa zabawny podszyw :o

Gość jhy789kjnha
upupupup

Gość jhy789kjnha
:O

Gość jhy789kjnha
upupup

Gość zona_polka_szanujacasie
moglas sie obrazic troche, jasne ale rzucilas i co?i cisza?to ten twoj koles jakis dziwny

Gość jhy789kjnha
powiedziałam że ten żart był glupi i nie śmieszny i rzuciałam telefonem o łóżko nawet się chyba nie rozłączyłam, potem mi napisałam smsa że przeprasza bo chciał usłyszec mój głos ale usłyszał tylko "na razie" i na pisał "no super dobrze wiedziec że się tak wkurzyłaś" nie wiem ja nic z tego już nie rozumiem :o ale tak się wściekłam że masakra !

Gość problem z łączem :o
ahahaha co za koleś :D

Gość zona_polka_szanujacasie
ee tam, juz sie nie wkurzaj, ja to bym sie rozplakala i powiedziala ze tak mi smutno, bo bylam pewna ze tam jestes a tu takie nic, bede teraz plakac cala noc, i moze przejedzie do ciebie jutro :D

Gość jhy789kjnha
ale ja nie chce udawać jakieś sierotki bo się wkurzyłam w dodatku jestem na niego juz o coś zła i tylko mnie dobił tym "zartem" jeszcze mu napisałam żeby mi dał spokój. Nie rozumiem jak 30 letni facet może robić takie głupie żarty swojej kobiecie, nie wiem może ja nie mam poczucia humoru

Gość jhy789kjnha
a tobie o co chodzi a tymi 12 latami ? miałam powiedziec o kochanie jak miło że sobie robisz jaja :) naprawdę tak się ucieszyłam że myślałam że przyjechałeś, ubrałam się, miałam wychodzić ale jak sobie tylko zrobiłeś żart to spoko pośmiejmy się razem.

Gość gość
Żart był idiotyczny, na poziomie podstawówki i mnie twoja reakcja nie dziwi. :)

Mnie chodzi o to ze robisz afere na kafe,bo gosc ma cie za buca. Ja bym takiego po brzytwie spuscila.To nie byl zart,to wyglup debila a ty sie martwisz.Chlop jaja sobie z ciebie robi a ty sie martwisz czy masz racje. Feee

Gość kryzysowa narzeczonau l
tak myślę i ni cholery nie rozumiem tego żartu :o dziwne ma ten facet poczucie humoru

Gość jhy789kjnha
ok już wiem o co Ci chodziło ...

Gość jhy789kjnha
ja się rzadko denerwuje ale jak usłyszałam że go nie ma w moim mieście i to był żart to się wściekłam, dzieciak z niego, rozwalił mnie tym po prostu. dzięki za odpowiedzi.