Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajeuki3

Dzisiejsze nastolatki to dno

Polecane posty

Gość ajeuki3

Nie wiem czy mi się tylko wydaje że dzisiejsze młode dziewczyny mają siano w głowie, pustkę są głupie i naiwne ? Jak tak patrzę na otoczenie i co dziennie spotykam się z młodymi osobami to nie wiem co myśleć. Praktycznie każda młoda dziewczyna ma za sobą przygody seksualne, uważają że to nic złego chodzić z każdym do łóżka, co drugie słowo to k***a, c**j, c**a, wulgarność w wymowie skreśla w nich to że chce się jej szanować skoro szacunku nie dają innym. Palą, piją, ćpają ... niczym się nie interesują, w głowie tylko hulanki, szybki seks i zakupy, nie mają własnego zdania, są naiwne i dają się wykorzystywać a za kasę zrobią wszystko. Taki obraz mamy dzisiaj i zastanawiam się czy to się zmieni czy będzie gorzej.

Gość gość
to wszystko przez kapitalizm i telewizje, internet ect. Taki obraz puszczają nam w filmie Lejdis, albo innych serialach - żadnych wartości, tylko jak mówisz, sex, imprezki, balangi. Często już w bajkach nawet np bajki Disneyowskie propagują ulegość, sex itp itd. Jest to taka agenda, aby młode panie były bardziej skłonne do sexu. Zauważ, że w pokoleniu tak 81-86, nie było czegoś takiego, przynajmniej nie w takiej skali, bo nie było tyle telewizji.

Gość gość
niby nie uogolniajmy ale mam kuzynke niby poukladana niby ale kurde tez znajomi to bóstwo imprezy co tydzień, jakies skrety bo bez tego imprezy nie ma, picie, fajki. a w domu grzeczna dziewczynka, dobrze sie uczy. ja jestem rocznik 85 i mi sie to w glowie nie miesci, a kuzynka ma 17,5roku:O

Gość gość
zazwyczaj żadnej wiedzy nie mają żeby o życiu pogadać, ja nie wiem co się dzieje:O

Gość gość
ale czym Wy się przejmujecie? Myślcie o sobie, tamci to już straceńcy. Jednak nawet wśród takich są osoby rozsądne, myślące własną głową a nie tą z tuby.

Gość gość
sa jednostki wiadomo, kurde a jakie nasze dzieci będą, strach się bać...

Gość majcheroowa
Zgadzam się z Wami. Mam 24 lata i też widzę co się dzieje, nie dawno byłam w liceum bo załatwiałam sobie staż i czekałam przed szkołą a tu dzwonek na przerwę. Nagle zleciało się bydło, chłopaki większość młodzież skejtowska, kaptury bluzy szerokie spodnie, fajki i rozmowy o "d****h". Dziewczyny 16-18 laleczki wymalowane jak dziwki, kuso ubrane z fajkami w buzi co drugie słowo na K, aż się we mnie zaczęło gotować jakie to głupie i debilne. A jakie tematy mieli..naprawdę intrygujące: pisał do ciebie na fejsa ? a to kutas jeden i co pojdziesz z nim ? a nie wiem jeszcze go powkrecam i c**j mu w d**ę..

Gość gość
nie wszyscy tacy są ale kurde z kim sie zadajesz... widze to po kuzynce, wejdziesz wsrod wrony krakaj jak i one. ze mną gada normalnie, a tylko znajomy zadzwoni to słownictwo jak spod monopolowego, i tylko imprezy imprezy imprezy

Gość gość
zgadzam się z tobą dzisiejsze nastolatki są nienormalne choć sama nią jestem. Mam swoje hobby i wartości, a czas wolę spędzać z rodziną. Nie mam za wielu przyjaciół bo ich wszystkich interesuje tylko fejs.I tutaj zaczyna się mój kłopot. Ostatnio poznałam chłopaka, też chce iść na te same studia co ja i ma podobna osobowość do mnie. Jesteśmy razem od dawna, a on jest bardzo popularny nie wiem czemu. Od kiedy z nim chodzę to każda k***a ma coś do mnie