Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez zabezpieczenia przez 5 min

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam takie pytanie , ponieważ ostatnio kochałam się z moim facetem pod prysznicem,ale tylko przez 5 min , ponieważ miałam chyba dni płodne ..Trwało to na prawdę 5 minut, do wytrysku doszło na zewnątrz.. Mimo to się obawiam , czuje bolesność piersi ale przypuszczam ,ze to przed miesiączką którą powinna pojawić się za 5-6 dni.. Okres miałam 3.07 , a doszło do tego 18,07 i 17.07 ale wszystko odbywało się pod prysznicem . Dodam ,że pierwszy raz się czego takiego podjęłam , zawsze kochałam się z zabezpieczeniem

Gość gość
a co to ma do rzeczy ile się kochałaś? Jakbyś się kochała 3 min to nie doszłoby do zapłodnienia a jak 5 to już tak?

Gość gość
ale teraz tak czuje jak by te piersi mniej mnie bolały.. nie wiem czy ja sobie wmawiam za dużo.. strasznie żałuje tego co się staało , zawsze kocham się z zabezpieczeniem ... no ale tak nie było żadnego wytrysku w środku i do tego wszystko stało się pod prysznicem. Wypowie się ktoś jeszcze ?

Gość gość
po raz kolejny pytam: myślisz, że mamy testy ciążowe w kompach? Nie trzeba było pomyśleć wcześniej albo iść po tabletkę "po"? A jak nie pomyślałaś, to poczekaj tydzień i wydaj te parę złotych na test

Gość rozwiązła kobieta
Jak wytrysnął na zewnątrz to raczej potomstwa z tego nie będzie, a te objawy są urojone, sama nieraz jak się nakręciłam ze mogę być w ciąży to z nerw i mdłości miałam, piersi bolały, brzuch mi rósł- takie złudzenie optyczne.

Gość gość
no nie wiem , ile trwało 3 minuty , 5 minut nie miałam stopera w dłoni . Oszacowałam mniej więcej.. byłam świadoma ,że mam dni płodne i nie chciałam "iść na całość"

Gość gość
nie wiem czy potrzebna była tabletka po . Skoro nie doszło do stosunku pełnego.. Wiem ,że forum to nie test ciążowy oczekuję jakiejś porady lub opinii

Gość gość
nasza rada: kup za tydzień test ciążowy i będziesz miała pewność.

Gość gość
minął ponad tydzień , czy będzie to dobry okres na zrobienie testu ? Trochę mnie przeraziłyście , bo od wczoraj jakoś tak o tym zaczęłam myślec... nie widzę u siebie jakiś objawów , w sumie to moze być za wcześnie .

Gość gość
a pamiętasz o preejakulacie? Zawsze tam może znaleźć się te parę plemników, a wystarczy przecież tylko jeden :D

Gość gość
przecież piszę, że masz kupić za tydzień, bo teraz jest za wcześnie

Gość gość
właśnie to mnie martwi ten cały płyn który wydziela..

Gość gość
wyszedł negatywnie , dodam że jestem przed okresem , na buzi pojawiły się wypryski , do tego czuje że piersi są drażliwe .. Nic więcej jakoś mi nie dokucza.. Mój facet mówi mi ,że to nie możliwe.. ale ja czasami panikuje , może niepotrzebnie

Gość gość
Nie wiem dlaczego uparcie powtarzasz ,że było to pod prysznicem i trwało 5 minut to nie ma najmniejszego znaczenia. Seks bez zabezpieczenia pod prysznicem , w łóżku, na podłodze , w samochodzie , na pralce , na stojąco, na leżąco itd, itp może skutkować ciążą. Jeżeli nie doszło do wytrysku w środku małe prawdopodobieństwo jest żebyś zaszła , ale nie jest niemożliwe.

Gość gość
Moze macie racje .. Żałuje swojego zachowania.. Mam nauczkę

Gość gosciówa
skoro test ciążowy online wyszedł negatywny to na 100 % nie jestes w ciąży :D spoko luz :D

Gość gość
jakoś nie wierze takim testom , poczekam jeszcze te kilka dni i zrobię normalny płytkowy.. Mam nadzieeje ,że tylko się nakręcam

Gość gosciówa
Dziewczyno to jest ironia, jestes głupia jak but :D

Gość gość
nie znasz mnie nie oceniaj , oczywiście że z Twojego postu wyczułam ironię . Poza tym chciałam jedynie poznać opinie ogólną...

Gość gość
dlaczego wy ją tak straszycie ? Nie było wytrysku więc chyba szansa znikoma .Poza tym ciężko zajść w ciąże, trzeba naprawdę wyczuć moment .

Gość gość
grzech te zawsze przyciąga cierpienie 80%ze będzie tobą pomiatał jak szmata chyba ze przestaniesz grzeszyć i zwrucisz sie do boga zeby ratował twuj zwiazek

Gość gość
nie wiem jak wygląda twój związek ,ale w moim jest wszystko Okey i jestem pewna ,że nie będzie mną pomiatał.

Gość gość
na razie ale po 3 lub 4 zacznie takie sa statystyki poszukaj o telegoni Telegonia potwierdza Czy ten swoisty kult, jakim otaczano dziewictwo, ma podłoże wyłącznie kulturowe? Wydawać by się przecież mogło, że niezależnie od tego, ilu partnerów seksualnych miała za sobą kobieta, może urodzić zdrowe dzieci mężczyźnie, z którym związała się na stałe. Coraz więcej naukowców jest jednak innego zdania, przekonując się do istnienia telegonii. Czym jest telegonia? Jest to stosunkowo młoda teoria głosząca, że potomstwo samicy, niezależnie od ojca, wykazuje pewne cechy jej pierwszego partnera seksualnego. Parter ten miałby według owego prawa odciskać coś w rodzaju stempla biologicznego na jajnikach kobiety. W przypadku zwierząt hodowlanych, owe dziedziczenie widoczne jest głównie po cechach zewnętrznych. U ludzi natomiast, telegonia objawia się przede wszystkim w cechach charakteru dziecka. Warto zwrócić uwagę na to, że dziś, w czasach niespotykanego dotąd przyzwolenia na rozwiązłość seksualną, coraz częstsze są konflikty pokoleń, wynikające z wzajemnego niezrozumienia rodziców i ich dzieci.

Gość gość
nie r***aj wiecej pod prysznicem bez gumy i nie zawracaj ludziom d**y !

Gość gość
Tak myślałam ,że spotkam się z wulgaryzmem ... Zapytałam , pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło . Wiem żałuje i jestem świadoma konsekwencji ale ,żeby od razu obrażać ? Mam 23 lata i po prostu nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło ..

Gość gość
Bylo ze mna podobnie dzis moj syn ma 30 lat ,a zeby bylo smieszniej to zaszlam w ciaze za pierwszym razem :D Nie zaluje....... bylam mloda sexi mama i do tego odpowiedzialna......ale skasowalam cala mlodosc na pieluchach :) Dzis ludzie mnie pytaja czy to moj maz...a ja nie moj syn !

Gość gość
mnie się wydaje ,że to jakieś urojenia twoje.spokojnie bo sobie gorzej narobisz .. a niektóre użytkowniczki wyżej chyba specjalnie ci na złość robią