Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jak dużo macie przyjacół znajomych

Polecane posty

Gość babka z piasku
Ja nie mam zbyt wiele czasu dla znajomych. Można nawet powiedzieć, że jestem mistrzynią do "wypalania" kontaktów : D Nie lubię się zbytnio spoufalać. Czasem jak widzę jakiegoś dawnego znajomego, znajomą to udaję że nie widzę, albo gdzieś się chowam, żeby nie zostać zauważoną. Nie mam pojęcia skąd się to bierze. Jestem taka pół na pół. Kiedy jestem w towarzystwie to "błyszczę" - tak to można ująć. Wolę płytkie znajomości niż poważne przyjaźnie. W pracy zawsze mam mnóstwo znajomych, widzę, że inni mnie lubią i akceptują - cieszy to mnie. Ale jak już zmieniam pracę i otoczenie to automatycznie zrywam kontakty. Więc teraz wygląda to tak, że miałam pełno znajomych z którymi się super dogadywałam, a na dzień dzisiejszy (oprócz własnej rodziny) mam jedną przyjaciółkę ( od podstawówki) i teraz nie wiem czemu zaczynam tracić z nią kontakt., bo przestaję się do niej odzywać choćby na gg, a z drugiej strony cierpię że tak robię bo mi na niej zależy, ale czuję takie dziwny opór i chęć izolowania się która powraca cyklicznie. Pooo pier do lo ne !