Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długo spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Wiem, że z takimi sprawami powinnam udać się do ginekologa, a nie pisać na forum... Otóż moim problemem, jak pewnie większości z was, jest spóźniająca się miesiączka. Powinnam dostać okres na początku miesiąca, a dalej go nie ma. Niestety nie przytrafia mi się już to pierwszy raz. Moje miesiączki są zazwyczaj regularne, ale jak zaczynają szaleć to już na całego . W zeszłym roku miałam podobną sytuację. Poszłam do mojej pani ginekolog, która nie zrobiła praktycznie nic w tym temacie tylko powiedziała żeby przyjść następnym razem jak się tak stanie. Badania miałam robione, wszystko było w normie. Tydzień temu zamiast okresu wystąpiło brązowe plamienie - trwało tyle co miesiączka, lecz to na pewno nie to. Miałam również upławy o nieprzyjemnym zapachu co wskazywałoby na grzybicę lecz inne objawy nie wystąpiły. Teraz znowu bolą mnie jajniki jak na @, jednak obawiam się, że znów nic z tego nie będzie. Co możecie mi poradzić? Jak wywołać oczekiwany okres? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Pozdrawiam

Gość gość
Lampka wina i ciepła kąpiel ale najpierw zrób test ciążowy ,a z tymi upławami to do lekarza