Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca-.

Kłopot z partnerem.

Polecane posty

Gość Pytająca-.

Wiem że tytuł posta nic nie wyjaśnia ale postaram się to na prostować. Otóż jestem ze swoim partnerem od 8 miesięcy. Od dwóch kochamy się. Sęk w tym że gdy zaczynamy on nie fatyguje się grą wstępną tylko od razu przechodzi do rzeczy. U mnie dosyć szybko dochodzi do orgazmu więc z tym nie mam problemu ale on cholernie wręcz lbi mnie zajeżdżać, po czym zaraz "po" zasypia. kilka razy zdarzyło się że nawet nie wyszedł ze mnie tylko od razu przyciskał się do piersi i zasypiał. Jest dobrze zbudowany i silny nie łatwo mu się oprzeć. Często nawet boleśnie ubi klepać mnie w pupę. Unika tematu, czy to w samochodzie podgłaśniając radio czy coś. Wstydze się z nim o tym rozmawiać. Co zrobić? Chce żeby seks był chwilą przyjemności.

Gość michal_kameleon@wp.pl
mężczyźni sa z marsa, kobiety z venus...znasz to? facet po wytrysku marzy o snie, kobiety o delikatności i czułym tuleniu. Polecam taka metodę: jak juz dojdziesz Ty, popros by wyszedł iodwróc się na bok i zaśnij:) niech wie co czujesz kiedy on tak robi:):):)

Gość dsf
[zgłoś do usunięcia] michal_kameleon@wp.pl mężczyźni sa z marsa, kobiety z venus...znasz to? facet po wytrysku marzy o snie, kobiety o delikatności i czułym tuleniu. GÓWNO PRAWDA!!!

a właśnie, że prawda, że marzy o śnie, a jak nie chce spać, to troszkę odczekać chce i znów przechodzi do rzeczy, taka jest prawda

@dsf, jeśli Ty jesteś inny i po seksie nie marzysz o snie to gratuluję Twojej dziewczynie super chłopaka. Ale wystarczyło to napisac trochę delikatniej a nie od razu na gówno się powoływać. Ja swojego zdania nie zmienię: 95% facetów po seksie marzy by zasnąc (z wyjątkiem gdy bzykanko jest w ciagu dnia) a 99,9% dziewczyn marzy by partner je przytulił i delikatnie pieścił ich ciało do momentu aż same zasną (z wyjatkiem kobiet które liczą na kolejny numerek)

michal_kameleon@wp.pl @dsf, jeśli Ty jesteś inny i po seksie nie marzysz o snie to gratuluję Twojej dziewczynie super chłopaka. Ale wystarczyło to napisac trochę delikatniej a nie od razu na gówno się powoływać. Ja swojego zdania nie zmienię: 95% facetów po seksie marzy by zasnąc (z wyjątkiem gdy bzykanko jest w ciagu dnia) a 99,9% dziewczyn marzy by partner je przytulił i delikatnie pieścił ich ciało do momentu aż same zasną (z wyjatkiem kobiet które liczą na kolejny numerek) zgadzam się z tym w 100000%

dziękuję kartofelku:)

za prawde się nie dziękuje, zresztą jesteś facetem jak wnioskuje po nicku i otwarcie piszesz jak to jest z facetami po zbliżeniu:)

Gość julka z parasolką
A skąd te dane statystyczne? Kto, kiedy i na jakiej grupie przeprowadzał badania?

Gość Pytająca-.
poza tym dochodzi brutalność z jaką on to robi...

Gość julka z parasolką
No to po co z nim jesteś? Nie pasi to spryszczasz i szukasz odpowiedniego faceta. Będziesz się do usranej śmierci zastanawiać, dlaczego on tak robi i szukać informacji w internecie?