Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tkkko

Jak szukać pracy nie mając specjalnych kwalifikacji?

Polecane posty

Gość Tkkko

Przeglądam ogłoszenia i nie mam pomysłu co jeszcze. Na stronach przewija się "roznoszenie CV po firmach" ale oprócz sklepów nic nie przychodzi mi do głowy... Po jakich innych firmach można roznosić?

Gość Tkkko
Dzięki za podbicie tematu.

Gość gość
po co szukasz ,tego jest pelno w ogloszeniach od babci klozetowej do sprzataczki

Gość Tkkko
Jak to po co szukam? Chcę pracować.

możesz roznosić ulotki, siedzieć na szatko, sprzątać gdziekolwiek - np w biurowcu, możesz pilnować na parkingu, sprzedawać gazety w kiosku, stać gdziekolwiek na kasie. w czym dokladnie jest problem? nie wiesz co chcesz w zyciu robic?

pracy szuka sie wszedzie tak samo. czy sprzatasz czy jestes dyrektorem, wysylasz cv mailem. @_@ do wyslania cv nie sa potrzebne kwalifikacje przeciez.

Gość Tkkko
Nie, problem w braku ofert. Wszędzie na stronach szukają głównie przedstawicieli handlowych, a tego nie chcę robić. Innych ogłoszeń jest mało, głównie dla wyspecjalizowanych pracowników, a jak już się (rzadko) trafi jakaś oferta to od razu jest na nią mnóstwo chętnych (na niektórych stronach jest pokazana ilość wysłanych aplikacji). Do stacji benzynowej było ostatnio 280 wysłanych CV... Oczywiście wysyłam, ale przy tej ilości chętnych małe szanse.

Gość gość
do nauki się zabierz głąbie!!!