Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciooooova

Czy kobieta ktora pali jest dla facetow

Polecane posty

Gość gosciooooova

a.bardziej atrakcyjna b.nie ma to znaczenia c.mniej atrakcyjna wiem ze dla innych kobiet raczej mniej atrakcyjna, a co na to faceci?

Gość rozkminiłem wszystko i powiem
zdecydowanie mniej atrakcyjna, bo kobiety i tak szybko robią się paskudne, a jak jeszcze palą to już masakra.

Gość kto jeszcze sie wypowie?
bo na pytanie palisz?mowie nie, a czuje sie jak jakis prymityw, szybko dodaje ze oszczedzam kase na luksusowy woz

Dla kogoś kto pali może nie mieć znaczenia, dla osoby niepalącej może mieć ogromne. Osobiście nie palę i dla mnie jest to bardzo odpychające. Nie znoszę "zapachu" papierosowego dymu, którym przesiąka osoba paląca ani smaku nikotyny a to czuć np. w czasie pocałunku. Z drugiej strony "atrakcyjność" nie sprowadza się tylko do tego czy ktoś pali czy nie. Składa się na to bardzo wiele innych czynników, dla każdej osoby innych.

Gość lezakowanie wina
czy niepalacy chlopaczek bez serca i bez rozumu jest dla kobiet atrakcyjny jesli jest przystojny?

Gość agresor
kocham palące laski. najlepiej nonszalancko jakieś grube papierosy. po seksie.

Gość gość
nie cierpię długich postów - nie chce mi się ich czytać...!!!!!

Gość gość
nie ma to jak zapalic sobie w łóżku po seksie. Ja tak nie miałem. Musiałem wychodzić do innego pomieszczenia bo wiecznie marudziła na dym. A potem mnie rzuciła. Poznała drugiego palacza, który ją wciagnął w nałóg i do dzisiaj są razem. Kobieta paląca jest dla mnie atrakcyjna. Przynajmniej odpada marudzenie na dym. Juz nigdy nie zwiąże się z niepalącą kobietą.

Gość gość
albo mam pomysł znajdź sobie taką co pali tylko po sexie i pozwoli tobie też zapalić w łóżku...albo zostaje ci jakąś tak wydymać, że sama zacznie tuż po...!!

Gość ale powiedzmy ze potraktujemy
palenie jako jedna z wlasciwosci, cech danej kobiety.czy to jej dodaje atrakcyjnosci czy wrecz przeciwnie?tak samo jakby np rozpatrywac dlugie nogi kontra krotkie