Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie sklepy: "obuwie zawsze tanio"

Polecane posty

Gość gość

pracuje tam ktoś?

Gość jaaaaaaaa121212
tak, ja pracuje...

Gość gość
Zdecydowanie popieram....

Gość gość
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat pracy w tych sklepach?

Gość gość
chyba faktycznie w tych sklepach musi być coś nie tak. jest u mnie w mieście, ale ciągle pracuje ktoś nowy, popracuje miesiąc albo i to nie i odchodzi.

Gość gość
A jak to wygląda z zarobkami , warunkami itd?

Gość gość
Witam nie polecam pracy w tej firmie ponieważ jest tam czysty wyzysk pracownika. Miałam tam pracować wraz z 3 dziewczynami które były na rozmowie(oferta na sprzedawce). Przyszłyśmy na drugi dzień okazało się że jest już dawno załoga wybrana (koleżanki po fachu z innego miasta). Byłyśmy dosłownie mięsem armatnim któremu obiecywano prace i umowę. Nosiłyśmy kartony z dostaw (zatowarowanie sklepu) siedziałyśmy w pracy 15 godz w tym wybłagane 30 min przerwy a końca nie było widać więc zrezygnowałyśmy (zaznaczę że nikt wcześniej nas nie poinformował jak będziemy długo "TYRAĆ"). Gdybym nie wyszła wcześniej to bym w domu była nad ranem, na dodatek na drugi dzień miałyśmy być na 7 rano i przyjąć kolejna dostawę.. Elita mogła siedzieć i pic kawę z szefową a nam cały czas dokładano pracy. Najgorsze jest też to ze nawet musiałyśmy nosić meble gdzie panowie od tego tylko je składali.. Długo by pisać mimo to nie polecam bo i tak pracy by się nie dostało - wszystko ukartowane.

Gość gość
A w jakim mieście taki wyzysk ludzi?

Gość gość
wspolczuje myslalam ze tacy pracodawcy juz nie istnieja

Gość gość
pracuję w tym sklepie 2 lata i naprawdę nie ma na co narzekać. Zarobki dobre, praca jak wszędzie- są dni kiedy jest jej mało, są dni kiedy trzeba popracować trochę ciężej. Jeśli chodzi o zatowarowanie sklepu to wiadomo, że to nie jest lekka praca, ale tak samo jest w każdym innym miejscu. Jeśli chodzi o samą pracę, dużo zależy od kierownika sklepu, jeśli jest ok praca też jest ok. Sam pracodawca mało ma do tego.

Gość gość
Ja pracuję już w tym sklepie kilka ładnych lat. Jestem kierownikiem . Od lat mamy tą samą ekipę personelu. Uważam że warunki pracy nie są złe tylko ludziom się nie chce pracować.

Gość gość
Praca bardzo fajna,uczciwe zarobki,atmosfera OK nie ma presji od strony Przełożonych.Z wszystkim można się dogadać.

Gość Papryczka1211
Witam Bardzo proszę o odpowiedź jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna - o co pytają.