Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła policealna- technik informatyk czy kosmetyka?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie.

Gość gość
no wlasnie, kosmetyka mnie bardzo interesuje.. a znowu technik informatyk, po tej szkole od razu bym szła na kurs grafik komputerowy. z komputerami, programami nie mam problemu. jestem w miare utalentowana plastycznie.. to sa 2 kierunki ktore nie daja mi po nocach spac.

Gość gość
po techniku inf- mysle ze mialabym wieksza szanse na prace? chociaz z drugiej strony jesli cos otwierac, to juz chyba szybciej salon kosmetyczny dał by rade.

Gość fobilaczka
Ja tez sie zastanawiam ale zamiast informatyki mysle bardziej nad grafikiem komputerowy i teraz nie wiem na co lepiej isc

Gość gość
u nas jest po prostu technik informatyk. i ewentualnie pozniej jakies kursy np. wlasnie z kierunkiem na grafike.. ;) mam dylemat.. :(

Gość gość
studia nie wchodzą w gre. nie podeszlam do matury. planuje ją pisac dopiero w maju w nowym roku. poki co musze zapisac sie gdzies do szkoly.

Gość fobilaczka
Ja juz sie dlugo zastanawiam i naprawde nie wiem jeszxze troche bede zwlekala i w koncu nigdzie nie pojde :/

Gość gość
no to tak jak ja. a wlasciwie to mi sie spieszy, kolejnosc zgloszen jest wazna. a ja musze gdzies isc.

Gość fobilaczka
Ja tak samo nie chce kolejnego roku spedzic na wegetacji musze w koncu zaczac cos robic w zyciu a strasznie mi sie w nim pomieszalo . Do kiedy sa przyjmowane zapisy do szkol policealnych?

Gość gość
ja slyszlam ze na upartego to jeszcze w pazdzierniku przyjmuja.. gdy np sa miejsca. ale z drugiej strony rekrutacja trwa od konca maja .. takze wiesz, juz jakis czas. ja wolalabym zbyt wczesnie zaniesc niz zbyt pozno. tez mam skomplikowana sytuacje. jestem w ciazy, na szczescie bedzie kto mial z dzieckiem zostac. ahh no bo ja chce isc na kierunek zaoczny.

Gość gocharinka
Ja zamiast robienia studiów i szkół zdecydowałam się skorzystać z możliwości jakie oferują kursy komputerowe i skorzystałam ze strony www.kursykomputerowewarszawa.pl/. Może to też się Ci przyda ;)