Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem studentką i chcę poznać sponsora :)

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś jest w taki układzie? Jakie są relacje w takim "związku"? Gdzie poznałyscie swojego przyjaciela ? no i ile z tego macie ? ;)

Gość Pod  powiekami  lato
Wszystko fajnie, ale co z opinią, poczuciem wstydu?

Gość gość
Jaka opinią ? Chce poznac dojrzałego, normalnego faceta, takiego któremu również zależy na dyskrecji :) Wspólny spacer, kolacja, kino i dopiero ;) nie szukam bezmyślnego ''r****nia'' z przypadkowym facetem, wtedy dałabym ogłoszenie na Roksie.

Gość gość
Roksa czy Kafe...dla Ciebie i tak nie robi różnicy,z którego portalu będziesz się pukać za kasę

Gość gość
Wstyd to oceniać ludzi. Ja tak pracuję i się nie wstydzę. Wstydzić powinni się ludzie, którzy krzywdzą innych, myślą, że mają takie prawo i tacy co nochal wszędzie wetkną.

Gość gość
Taa...nie wstydzisz się...a na Świętach u mamusi to pewnie mówisz rodzince,że jesteś k**rwą, a studiujesz bo tak teraz wypada?Matko jakie szmaty!

Gość Pod  powiekami  lato
I przez takie dziewczyny cierpi opinia innych studentek :(

Gość gość
O "wtykaniu" to pewnie wiesz juz wszystko,gdzie i jak Ciebie pakują sponsorzy?Siku i kupkę też można na Ciebie zrobić?Dobrą kasę płacę...nie pożałujesz,a wstyd żaden przecież..ot taka fantazja.Reflektujesz?

Gość gość
Ja jestem przeciwna k******u. Chcialabys zeby twoje dziecko mialo w przyszlosci sponsora? Albo zeby twoj przyszly chlopak/maz znalazl sobie jakas mloda d*pe za kase? :)

Gość gość
nie masz szacunku do samej siebie?

Naprawdę kobiety są tak głupie jak autorka? Myślisz, że ktoś w miarę atrakcyjny (taki żeby się nie zrzygać podczas stosunku) bogaty na tyle żeby zapłacić Ci za coś co normalni ludzie robią za darmo i będzie jeszcze gdzieś z Tobą łaził i traktował Cię jak królewnę? Od jakiegoś czasu zastanawiam się skąd wy takie bajki bierzecie. Jeszcze tysiąc złotych pewnie za noc :D

Gość gość
Piotrek MD.. zdziwilbys sie ;) mozna trafic na takiego faceta z tym ze z reguly sa zonaci ;)

Można też wygrać w totka można też dostać w spadku. A wiesz co ja Ci radzę? Weź się do roboty bo nic z Ciebie droga studentko dobrego w przyszłości nie będzie. Mówię Ci to życząc Ci jak najlepiej.