Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o osobach homoseksualnych ?

Polecane posty

Gość gość

Jaki macie do nich stosunek ?

Gość gość
Normalny, mamy XXI wiek

Gość gość
zawsze byli i beda, nikt nie jest w 100% hetero nic nie sadze, co mnie to interesuje kto co robi w lozku, he?

Gość gość
Kiedys ani mnie ziebili ani grzali. A teraz mnie wkurzaja;> jestem 100% hetero, oczywiscie ze jest to mozliwe!

Gość gość
ja tam nic do nich nie mam,ale szczerze mówiąc nie chciała bym aby moje dzieci takie były

Gość gość
nie mozna byc 100% czujesz sie tak bo wypierasz i nie dopuszczasz :D ja jestem hetero na 70 % lubie tez dziewczynki, ale tylko od glowy do pasa, tzipki mnie obrzydzaja

Gość gość
nic nie sądzę, niech sobie żyją jak chcą. Ich sprawa. Denerwują mnie tylko tęczowe przemarsze, bo to bez sensu. Heteroseksualni jakoś nie maszerują i nie widzą takiej potrzeby. A jak ktoś woli sypiać z osobą tej samej płci, to niech sobie sypia. Nic mi do tego

Gość gość
mozna byc 100% dla mnie jest nie do pomyślenia,że mogła bym z inną kobietą,aż mi niedobrze się robi

Gość gość
Kazdy sadzi po sobie. Zawsze slucham siebie, a nie pieprze trzy po trzy. Nigdy nie pociagala mnie plec przeciwna. Czemu mialabym cos wypierac tu? Anonimowa jestem:D

Gość gość
afiszują się, dlatego w*******ą poza tym nic nikomu do tego

Gość gość
Gej to najlepszy przyjacxiel kobiety! Sprawdzone, oni są świetni !

Gość gość
naukowcy dowiedli ze nikt nie jest hetero w 100% ale tej malej roznicy nie jestes w stanie swiadomie odczuc, po c**j sie klocisz na pewno nie raz myslalaes o odbycie kolegi!

Gość gość
JAk nie mozna byc 100% Co to w ogole za bzury Jak mysle by mnie calowala jakas inna dziewczyna to mi sie wymiotowac chce Co to za bzdetne teorie??? Co to badania naukowe przeprowadziles/las czy co?? Niech sobie beda, nie moglabym jednak byc spokojna widzac kolo siebie np jak sie obejmuja Nie i tyle A te parady legalizacja malzenstw aopcja dzieci Sorry Popaprance to akceptuja i nie podciagajcie tego pod XXI wiek bo to jakies k***a jaja sa!!!!! To ja jestem zacofana i to z***biscie mnie cieszy!!!! To moje zdanie Na smierc ich nie skazuje przeciez to tez ludzie, ale to afiszowanie sie i domaganie wszystkich praw o nieeeee

Gość gość
to ci naukowcy byli nasączeni

Gość gość
Naukowcy wymyslili kiedys ze ziemia jest plaska. A akurat to jaka ja jestem to wiem tylko ja,a nie jacys tam naukowcy...

Gość gość
jak facet jest epmatyczny, wrazliwy, inteligentny i mozna z nim pogadac, to na 70 % jest gejem... sprawdzone und potwierdzone... :p

Gość gość
i jeszcze wmawiaja ludziom ze kazdy jest w jakims stopniu homoseksualista Klekam na grochu :/

to zwykle bardzo fajni ludzie :D a gej to faktycznie najlepszy kumpel kobiety. ale znam tylko facetów gejów i jedną dziewczynę bi, co trochę mnie dziwi ale w sumie to lepiej. można być 100% hetero. ok. 20% ludzi jest 100% hetero, reszta jest gdzieś pomiędzy tylko większość sobie tego nie uświadamia.

Gość gość
nikt nie wmawia, taka jest natura czlowieka, z nia nie wygrasz :D

Gość gość
ja znam duzo lesbijek, i dwoch gejow na krzyz smutne jest to, ze te lesbijki w 99% wygladaja jak faceci - wlosy krociutkie, spodnie, marynary, jak pomalowalam paznokcie to naskoczyly na mnie, ze jestem wiezniem etc :LD

no chyba Was p*****ło, że ja dopuszczam Was, żeby mnie baba pociągała haha. ale się dajecie robić, bo tak twierdzą amerykańscy naukowcy;)

Gość naukowiec z marsa
zwierzęta w tym ludzie, z natury nie są w 100% hetero, nie rozumiem bulwersu, mamy rozum i prawidłowo dobieramy się w pary i to z pociągiem, więc wtf

wytłumacz, gdzie mam ten popęd do kobiet? w stopie? a nie, w podświadomości haha. i każda baba chce się rżnąć z drugą:D nawet nie wiem jak to się robi, paltzę? :classic_cool:

brokeninside ale rozumiesz co znaczy NIE WSZYSCY? ja też się uważam za 100% hetero, tak jak Ty i wielu ludzi, ale prawda jest taka że większośc nie wzdryga się na myśl o trójkącie z osobą tej samej płci. To własnie znaczy "nie w 100% hetero" i jest to faktycznie udowodnione naukowo.

po prostu chodzi o to, że jak jest na coś trend to nie tylko musisz się na to zgadzać, ale i nie wykluczać, że i Ty jesteś po części tą wypromowaną rzeczą. chwyt marketingowy.