Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

navington cadet czy którys z x-landerów?

Polecane posty

Gość gość

hmm?

Gość gość
Ja osobiście zamówiłam wózek x-lander xa

Gość gość
własnie, opinie o kazdym dosłownie kazdym wózku są negatywne. jedynie bugaboo ma super.. z czego nie stac mnie na niego, gondola jest dziwnie nisko i siedzisko ma kubełkowe. a ja takiego nie chce dla dziecka. wiec biore pod uwage albo navingtona albo x-landera ( wlasnie xa bralam pod uwage) moja siostra dzieci wychowala w x-landerze, jakims starym modelu ( bo to bylo 5 lat temu) i wózek nie do zdarcia. zastanawiam sie czy teraz te nowe tez takie sa. potrzebuje wózek który na tą zime ma gondole a latem bedzie spacerówka. przyszla zima nadal w spacerówce. i na tym wlasciwie koniec.

Gość gość
Moja siostra też miała x-landera i jest bardzo zadowolona. Koleżanka ma najnowszy model x-la x-moov i też sobie chwali.

Gość gość
A w jakiej cenie jest ten navington???????

Gość gość
Navington jest tańszy, ale co idzie za ceną gorzej wykonany(chodz moim zdaniem i tak o niebo lepiej niż wózki w tym przedziale cenowym ) Ma niewentylowaną budkę w gondoli(a dziecko rodzi się latem- za 3 tygodnie) i spacerówka nie rozkłada się na płasko. Dla mnie te argumenty przemowily za zakupem X-landera X Move.

Gość gość
moje przyjdzie na swiat zimą. navington cadet mozna kupic za te 1.400 zł x-lander xa również 1.400 zł x-lander xQ 1.500 zł. takze ceny te same.

Gość gość
patrzcie, cadet- tylne koła pompowane, przednie piankowe. dzieki temu leciutki i zgrabny ( podejrzewam ze nie trzeba zmieniac duzej spacerówy na jakas parasolke..) znów x-landery głownie koła pompowane co za tym idzie są cieżkie jako spacerówki.

Gość gość
cadet na zimę to porażka to małe piankowe koła z przodu będą grzęznąc w śniegu

Gość gość
no wlasnie, ale pozniej latem takim wielkim x-landerem smigac ....

Gość gość
up

Gość gość
ja mam x lander xt (trojkolowiec) i choc ma kilka wad jestem z noego ZADOWOLONA :) polecilabym innym

Gość gość
Ja mam navingtona cadeta ale użytkujemy go dopiero 2 miesiące. Narazie jest ok. Składa się do małych rozmiarów, ma dużą gondole i jest lekki w porównaniu do innych wózków.

Gość gość
prawie kazdy i tak potem drugi wozek kupuje. Bylam zadowolona ze spacerowki z zestawu ale na wyjazdy czy do sklepy i tak kupilam cos mniejszego. Na zime piankowe male kolka to zly pomysl.

Gość gość
gondola cadeta jest wentylowana!