Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patt18

Żel pod oczy.

Polecane posty

Gość patt18

Hej. Czy ktoś z Was używał może tych oto produktów pod oczy? MAXMEDICAL - żel pod oczy ze świetlikiem oraz z arniką? Oto link : http://maxmedical.pl/# Proszę o odpowiedź.

Gość patt18
Lub może coś z tych jeszcze? -Avon Solutions, Beautiful Hydration, Reviving Eye Gel (Odżywczy żel pod oczy `Blask nawilżenia`) -Iwostin, Oftalin, Łagodzący roll - on pod oczy Jeśli tak, to bardzo proszę o opinie tych produktów. Zamierzam kupić a nie chce wydać pieniędzy w błoto.

Gość patt18
Nikt nie używał któregoś z tych kremów??

Gość Cadelar
witam, używalam solutions avon i zdecydowanie wole tej samej firmy tylko z serii anew uzywalam z przedzialu 25-35 lat ten różowy.od niedawna jestem konsultantka także narazie miałam do czynienia tylko z tą firmą. efekt odzywienia i napięcia powiek mialam tak po 5-6 dniach stosowania rano i wieczorem, jest go 15ml ale powinien przy regularnym stosowaniu starczyć na 3 miesiące ponieważ jest bardzo skoncentowany, a nalozonego nadmiaru i tak skora nie przyjmie. Polecam bo mam atopowe zapalenie skory pod okiem i wychodzi mi jak tylko używam jakichkolwiek kremów a odkad stosuje z tej serii, na oku nic nie widac. Ale tak jak napisalam, nie mam porównania z innymi firmami... Pozdrawiam i życzę strzału w dziesiątkę z kremem:)

Gość roszpunka_24
zastanawiałam się nad kupnem jakiegoś żelu, przeglądałam stronę wapteki, bo tam jest spory wybór i znalazłam z ziaji herbikaplant, szałwiowy, jest bardzo tani, a lubię te kosmetyki i zastanawiam się, czy jest dobry. ktoś używał?:)

Gość olimus
Jednym z fajniejszych jest Floslek:) Dlaczego tak uwazam? jakos wydaje mi sie za kazdym razem, ze oczy sa takie swieze:) Nie probowalam tego w tubce. Ktos moze wie jak on sie sprawdza? http://www.skapiec.pl/site/cat/127/comp/249756