Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łosiemnastka

Ważne.

Polecane posty

Gość łosiemnastka

Witam. niedawno zaczęłam współżycie z chłopakiem. próbowaliśmy bez gumek. wydaje mi się, że błona została przerwana chociaż nie było krwawienia. mój chłopak jest pewny że nie wytrysnął we mnie. chociaż miał dużo śluzu. od następnego dnia strasznie źle się czułam. codziennie mam mdłości, jest mi słabo, kręci mi się w głowie i boli mnie jajnik. okres powinnam mieć 6 dni temu.. czy mogłam zajść w ciążę? czy to w ogóle jest możliwe? proszę o szybką odpowiedź. ;/

Gość gość
Każde współżycie bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą. Skoro jej nie chcesz, dlaczego się nie zabezpieczacie??? Niemniej jednak, nie jest możliwe, żebyś miała objawy ciąży dzień po stosunku. Proponuję najpierw douczyć się w tych kwestiach, a dopiero potem brać za seks. Nie masz podstawowej wiedzy! Teraz w szkole tego nie uczą?

Gość gość
Najpierw wiedza.Zapytaj matki co trzeba robić aby bezpiecznie otworzyć dziurkę,a nie otwrotnie.

Gość gość
Pachnie moherami ;) też mówiłaś mamusi o współżyciu?

Gość gosc000
To z mamusia to przesadzone. Ale zgadzam sie ze co do faktu, to nie zaswiecilas inteligencja. Kazdy stosunek niesie ryzyko ciazy... a juz nie wspominajac o tym bez zabezpieczenia. Chlopak nie musial w tobie skonczyc. Trzeba byc ostroznym.! Polecam sie dokrztalcic..

Gość gość
"Polecam sie dokrztalcic.." :o :o :o :o :o Wcale nie uważam, że z mamusią to przesadzone. Kto jak nie matka ma dziecko uświadomić?

Gość gość
Sama nie wie czego chce.To jest dziecko,które wkroczyło w dorosłe życie bez przygotowania.Brak wychowawczego dzialania matki.Z takiego wychowania robią się pózniej "leśne dziewczyny".