Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam noclegu nad morzem!

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje noclegu nad morzem w terminie 28-31.07! a więc na już! cena do 50 zł za osobe! pokój koniecznie z łazienka i nie dalej do morza jak 800m! może ktoś coś wie o wolnym pokoju! prosze o pomoc!

Gość gość
Dużo jest wolnych pokoi, dziś dzwoniłam zorientować się i są luzy. A w jakim rejonie szukasz?

Gość gość
Władysławowo. Ja też dzwoniłam dziś i nikt nic nie miał :/

Gość gość
Sprawdź Willa Anna, tel. 885 548 431. Byłam tam na początku lipca. Właścicielka mówiła, że na pokoje ze wspólną łazienką nie ma chętnych. Miejscówka jest ok.

Gość gość
Nie zauważyłam, że zależy ci na łazience. To podam jeszcze jeden namiar: "Bonanza" , tel. 692 125 383. Mają łazienki w pokojach.

Gość nosleep
jest sporo ofert noclegów nad morzem :) eNOCLEGI.biz

Gość gość
Można poszukać na portalu relaximo.pl teraz dali ośrodki z tego rejonu, wiec pewnie można coś fajnego znaleźć

Gość gość
Polecam Willę Bursztynową , bo jak na razie to ona najbardziej spełniła moje oczekiwania nad polskim morzem. Miejscowość bardzo spokojna, no a za sam nocleg nie zapłaciliśmy dużo.

Gość gość
A ten dalej swoje, podszywa się pod własną klientkę. Żenada. Klientów też tak oszukujesz???

Gość gość
Jeżeli nad morze to tylko i wyłącznie pomorze zachodnie. Z tego względu, że jest tam cicho, spokojnie, czysto i cenowo też atrakcyjnie. Szczególnie teraz - czyli poza sezonem. A o noclegi pytaj a http://nocowo.pl/szukam_noclegu.html#form Polega to na tym, że wypełniasz formularz i w krótkim czasie otrzymujesz odp na maila z kilkoma lub kilkunastoma propozycjami.

Gość gość
Ja zazwyczaj szukam noclegów przez serwisy rezerwacyjne takie jak Bookapart czy booking, łatwo wtedy porównać ceny :)

Gość gość
Widzę, że hejterzy czuwają nawet rano :D hahaha, muszą mieć mega nudne życie :) A propos - ja już chcę nad morze a Wy?:)