Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy . Okropna matka mojego chlopaka...

Polecane posty

Gość gość

Witam . Jestem z moim chlopakiem 5 lat , mam bardzo duzy problem , poniewaz on za Boooga nie dogaduje sie ze swoimi rodzicami , krzycza na niego , wykorzystuja , tylko jego widza do roboty , reszte rodzenstwa wogole ... Tyle razy moilam ze moze zamieszkac u mnie , ale on nie daje za wygrana .. juz sama nie wiem co robic , az plakac mi sie chce ..

Gość gość
co to znaczy "on nie daje za wygraną" - czeka aż go pokochają, czy myśl o zamieszkaniu z tobą jest gorsza dla niego od jego rodziny?

Gość gość
taka okropna ta jego matka a on jednak woli ją od ciebie!!!

Gość gość
jesli wyprowadzi sie , to o kontakcie z rodzina moze pomarzyc , to wies , mieszkamy w tej samej wsi , i tak nie chcacy beda sie spotykac , ja mam 20lat , nie chce sie wiazac , ale nie wiem jak mu pomoc jego matka i ojciec to straszni ludzie , dzis wywalili mnie z domu bo jest piatek .

Gość gość
ja na jego miejscu tez wolalabym znosic cierpienia , niz zostawic rodzine , moze po prostu kocha ich , a juz sama nie wiem jak to tlumaczyc

Gość gość
nie chce innego . nie poto chce zeby sie wyprowadzil zxeby szukac innego.

Gość ażurek
no, ja byłabym bardzo zadowolona gdyby mój syn wyprowadził się do swojej dziewczyny.Jej do tego nieśpieszno chociaż portfel czyści mu do czysta, a potem mówi, że musi od niego odpocząć. nawet pierscionek zareczynowy schowała,podobno nie lubi złota.No i kto tu jest wredną teściową?