Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luliś11

Chłopak co chwilę piszę mi o innych dziewczynach

Polecane posty

Gość luliś11

Chłopak piszę mi o innych dziewczynach, np że ta jest jego myszką kochaną, że jest mega seksi, ładna itd. On dobrze o tym wie, że jestem zazdrosna nawet o coś takiego i wie również, iż jest mi bardzo ale to bardzo przykro czytać/ słyszeć coś takiego, nawet jeśli mówi w żartach.. Proszę doradźcie co mam robić?... :((

Gość gość
Zacznij robic tak samo, jak on - mow mu i pisz o swych 'przystojnych' kolegach. Moze wtedy zrozumie, jakie to 'miłe' :)

Gość luliś11
Już też pisałam o innych facetach, ale ostatnio stwierdził, że Jego to nie rusza, bo wie, iż pisze mu to tylko po to żeby zrobić mu na złość... Nie uważam się za ładną dziewczynę (choć inni uważają inaczej). Dla Niego zaczęłam poprawiać swój wygląd itd. Ja rozumiem, że podobają mu się inne ale no bez przesady. Nie raz siedzimy u Niego a on mi pokazuje zdjęcie jakiejś laski i się nią jara a potem mówi, że żartuje...:((

Gość lolalol
on w ten sposób leczy swoje komlpleksy,moze wyrośnie z tego,robi to specjalnie wiec nie masz czym się martwić faccei to takie duże dzieci a on dopiero rośnie:-) śmiej się z tego zawsze i dodawaj ze Ty mnie kręcisz bardziej niż ta laska:-) i wielki usmiech

Gość gość
Ile macie lat? ;)

Gość gość
gimgówno spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luliś11
Ja 18, On 20