Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona08

Obawy/NEED HELP

Polecane posty

Gość Zmartwiona08

Od pól roku współżyję z chłopakiem. Nie robimy tego często. W zeszłym tygodniu przez 4 dni miałam zawroty głowy. Najczęściej jak wstawała/przemieszcząłam się gdzieś. Nie trwało to chwilę, a zazwyczaj cały dzień. Później ustąpiło i już się nie powtarza. Od tamtego czasu zaczęłam mieć urojenia, że mogę być w ciąży i trwa to do dziś.. Ostatni raz kochaliśmy ok. 7 maja. 3 razy miałam już okres w terminie. Czwarta z kolei miesiączka powinna przyjść w przyszłą środę. Prezerwatywa nigdy nie pękła, podczas stosunku kontrolujemy to naprawdę wiele razy. Nie wydaje mi się też, aby się zsunęła. On nigdy nie kończył we mnie. Od 2 tygodni jestem tak bardzo poddenerwowana, że mam bóle brzucha oraz dzisiaj od rana czuję mdłości. Dodam, że przed zawrotami głowy zaczęłam palić naprawdę dużą ilość papierosów.. Po 2 dniach takiego intensywnego palenia pojawiły się te dokuczliwe zawroty. Odkąd przestałam palić już mi się one nie zdarzają. Szukam odpowiedzi na pytanie: czy zawroty głowy i mdłości to objawy ciąży, czy palenia oraz nerwów i stresu?

Gość Faithy_
Droga Zmartwionao8, jak już sama sobie odpowiedziałaś, Twoje dolegliwości są wynikiem stresu oraz zbyt dużej ilości nikotyny w Twoim organizmie. W Twoim przypadku zajście z ciążę jest praktycznie ZEROWE - przecież się odpowiednio zabezpieczacie i regularnie miesiączkujesz. :-) Więc przede wszystkim wyluzuj i przestań się zadręczać. Jeśli mimo moich zapewnień, że NIE JESTEŚ W CIĄŻY, wciąż będziesz się martwić, dla własnego spokoju zrób sobie test ciążowy - wyjdzie negatywny, ale napewno Cię zupełnie uspokoi.

Gość Zmartwiona08
Faithy_ dziękuję za odpowiedź! :)

Gość gość
Cześć, ostatnio miałam pierwszy raz z moim chłopakiem, przed seksem, on pomiział mnie po pochwie ręką wziął mój śluz posmarował nim swojego penisa i położył ręke znowu na mnie, ale nie włożył palców. Jest ten fakt/mit (nie wiem kto jak to odbiera), który czytałam że facet wydziela plemniki też w swoim 'śluzie'. Czy to możliwe zebym była w ciązy jeśli nie mam żadnych objawów a on tylko położył rękę tam ale nie włożył palców? Z góry dziękuje za odpowiedź