Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterfly@

Przespać się z nim...?

Polecane posty

Gość gość
Między "nie daj mu" a rżnij, co ci szkodzi" jest jeszcze mnóstwo pośrednich możliwości. Powiedz mu, że nie masz doświadczenia, za krótko się znacie, więc poprzestaniecie na pieszczotach. Ot, i cała filozofia. Myślę, że twoja niewinność może go nieźle kręcić. Ten związek ma przyszłość, ja też tak zaczynałam, jesteśmy małżeństwem już baaaaardzo dłuugo;)

Gość magdalenka8729373
powiedz mu bo innaczej może mieć pretensje że mu nie powiedziałaś i cię rzuci a tak będzie wszystko jasne

Gość po śniadaniu
Ja swojego pierwszego mężczyznę okłamałam, że nie jestem dziewicą bo wstydziłam się tego. To był straszny błąd, ponieważ on nie był na to przygotowany. O wszystkim dowiedział się w trakcie, kiedy już wszedł we mnie a ja leżałam pod nim jak martwa, bo kiedy się nie ruszałam nie bolało tak strasznie. Dlatego warto, a nawet trzeba powiedzieć o tym mężczyźnie. On wtedy powinien się postarać, by gra wstępna była dłuższa - u mnie nie było jej właściwie wcale, dzięki czemu będziesz lepiej na niego przygotowana, będzie też delikatniejszy w tym co robi. Mój pierwszy raz był koszmarem. Pretensję mogę mieć tylko do siebie, że okłamałam swojego faceta.

Gość gość
ja na miejscu autorki nie wachałabym się :) wielka miłość nie każdemu jest dana, a tak przynajmniej będzie miała fajny sex z fajnym facetem. a nuż wyjdzie z tego coś więcej :)

Gość gość
Kolejny głos na TAK!!!!!!!!

a ja bym proponowala sie poumawiac, daj chlopakowi szanse na szerszym polu, a jak nie i serio masz jakies zasady, to po co je lamac dla kogos na chwile? zacznij sie rozgladac za ta faktyczna miloscia, ktorej szukasz podobno, a nie trac czasu na kogos jedynie z powodu chemii, no chyba,ze te idealy,to jedynie mrzonki z Twej strony, to sru - bo tak - fajna przygoda,a i owszem

Gość gość
Jak Ci stawia wyjazd to daj mu d**y, chyba jestes mu cos winna? Pewnie jeszcze jakis dobry alkohol postawi.

Gość gość
Daj mu, inaczej na stałe dołączysz do wiecznych prawików i dziewic kafe, a fiku mikuuu zostanie twoją mentorką!

Gość gość
Gdyby moje koleżanki z grupy na studiach rozkładały nogi jak ty po 2 miesiącach to rok bym wszystkie zaliczył

Gość gość
Gościu, gdybyś umiał wytworzyć takie napięcie o jakim pisze butterfly@ to pewnie byłoby tak jak piszesz :D

Gość gość
To co Ty studiujesz? Teologię? U mnie na studiach większość rozkłada nogi, bo to najlepszy okres na to. Nie ma już kontroli rodziców, nie ma jeszcze obowiązków związanych z rodziną, mężem, dziećmi. jeśli przed Tobą żadna jeszcze nie rozłożyła, to znaczy, że jesteś totalnym frajerem.

Gość gość
Jak czytam takie wpisy jak pod tym wątkiem, to widzę, że w większości na Kafe siedzi jakaś zboczona dzieciarnia, która nie ma pojęcia o życiu, uczuciach i związkach. Tak, od seksu nawet przy najlepszym zabezpieczeniu można zajść w ciążę i złapać rózne choroby. Dzieci z powietrza się nie biorą, nie przynoszą ich też bociany. Seks bez miłości to tylko sport, który poza tym może się okazać niebezpieczny. Nawet mężczyźni mówią, że seks z kimś, kogo kochają, to zupełnie coś innego. A sama Autorka nie ma zbytnio rozumu, skoro od razu chce się wpakować do łóżka męzczyźnie, któego i nie zna i co do którego wie, że nic do niego nie czuje. Seks jest czymś najpiękniejszym, ale między dwojgiem ludzi, którzy mają dla siebie uczucia i między którymi wytworzyła się już bliskość, przyjaźń i wzajemne zaufanie.

Gość gość
Jest "fajne"??? Następny dzieciak.

Gość gość
A tak samo "fajnie" będzie Wam potem wychowywać dzieci, kiedy nie będziecie mieli pracy, kwalifikacji, własnego mieszkania i z czego żyć? Czy po prostu zostawicie to na barkach dziewczyny, a sami uciekniecie dalej bawić się w "fajny" seks, lecząc się przy okazji z chorób wenerycznych i AIDS?

Gość gość
O hahahaha Dek@! To Ty czy Twój podszyw? Już nie jesteś dziewicą? :D

Gość gość
Nie ! Nie ! Nie! Nie rób tego. Jak się będziesz czuła jak prześpisz się z nim, a po wyjeździe on przestanie się odzywać ? Skoro jest taki przystojny to na pewno to wykorzystuje, teraz Ty, a później inna... Jesli jesteś idealistką to poczekaj z tym. Pospotykaj się z tym facetem, żebyś wiedziała na czym stoisz... Seks najbardziej smakuje kiedy jest miłość między dwojgiem ludzi i warto na to czekać.. Ja zrobiłam to w wieku 20 lat z partnerem, którego nie kochałam. Minęło 8 lat, ale trochę jednak żałuję, bo to nie byl TEN

Gość gość
No i po co piszecie te wszystkie durnoty jak i tak już pewnie ją w******ł :D

Gość narcyzowa_lady
nie czytałam ock ale zrób cos czego bedziesz zalowała, zeby nie zalowac, ze nie zrobiłaś

Gość gość
i jak po weekendzie ? :)