Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupy "na przyszłość"

Polecane posty

Gość gość

Mam, może dość nietypowe pytanie, obecnie z mężem mieszkamy kątem u rodziców. W przyszłości planujemy pójść na swoje (ok 3-4 lat). Chciałabym zacząć kupować wyposażenie do kuchni (pojemniki, garnki, sztućce itp), czasem sa naprawde swietne promocje a wiem, że pozniej ciezko nam bedzie kupic wszystko na raz. Moje pytanie dotyczy tego czy np takie talerze, patelnie itp przetrwają ten okres czasu nieużywane, leżące na strychu?

Gość gość
jestem zakupoholiczką i uwielbiam wszelkiego rodzaju elementy wyposażenia mieszkań. Mam cały składzik garnków, sztućców, których nie używałam ani razu. Jesli wyhaczę dobrą promocję nie mogę powstrzymać się od zakupów. teraz kusi mnie suszarka na pokrywki, którą znalazłam za dobrą cenę na http://www.mykan.pl/kuchnia/. co o niej myślicie?

Gość gość
a co mialoby sie niby popsuc ? talerz przelezy bez szwanku.

Gość gość
Jak dla mnie to kompletnie bez sensu. Zamiast kupować teraz, zawsze możesz odłożyć pieniądze, więc argument, że później nie dasz rady wszystkiego kupić odpada. W ciągu tych 4 lat jeszcze nie raz trafią się dobre promocje, a Tobie może się kilka razy zmienić gust czy koncepcja wyposażenia. Po co zamrażać pieniądze tyle lat naprzód?