Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podbicie aukcji na allegro

Polecane posty

Gość gość

mam wystawione troche licytacji na allegro od złotówki, jest dużo obserwujących ale mało osób licytuje, są ceny np. 2 złote..a nowej rzeczy nie mam zamiaru komuś za tyle sprzedawać. i zastanawiam się czy jak podbije sobie aukcje z drugiego konta to allegro sie skapnie? mam w domu kompa stacjonarnego i laptopa, tylko że internet w laptopie to wifi które mam z kompa.. i chyba będzie to samo IP wtedy? mam też neta w telefonie, ale również wifi. ewentualnie moge wyłaczyć w fonie wifi i skorzystać ze zwykłego neta. jak podbić aukcje żeby allegro się nie skapnęło? tym bardziej że nie chce podbić jednej, a np. 5 ;]

Gość lezakowanie wina
sprzedaje trampoliny... albo zamieniam na znoszone majteczki :classic_cool:

Gość gość
licze na jakąś sensowną odpowiedź;]

Gość gość
nie skapną się

Gość gość
to trzeba było wystawić od wyższej ceny tępa dzido mam nadzieję, że posprzedają ci się za 2-3 zł i będziesz musiała oddać prawie za darmo 🖐️

Gość gość
a kto ci idiotko kazal wystawiac za zeta?

Bez sensu :o to po co wystawiasz od złotówki??? Ja zawsze wystawiam od najniższej kwoty za jaką mam zamiar sprzedać, nie wiem po co wystawiać za 1 zł, potem kombinować jak ślepy koń pod górkę :o przyciągasz jedynie cwaniaków, którzy chcą kupić za bezcen

Gość gość
próbowałam już wiele rzeczy, jak wystawiam na kup teraz to nikt nie chce, chociaż jest zainteresowanie tylko chcą nową rzecz za bezcen! a od wyższej kwoty też nie chcieli licytować, jak widzą złotówke to od razu zaczynają obserwować itp. wiec nie widzę w tym nic złego, że wystawiając towar od złotówki po prostu zwiększam popularność aukcji ;] poza tym do tej osoby która ma nadzieję, że sprzedam za 3zł, otóż nie sprzedam tylko wycofam oferty przed końcem aukcji. nie wiem co w tym niby złego żeby sobie podbić licytacje, przecież nikogo nie zmuszam żeby kupował i przebijał