Gość -Paulaa- Napisano Lipiec 26, 2013 Cześć wszystkim ! Mam takie dość nietypowe pytanie... Czy zielona herbata wspomaga jakoś odchudzanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2013 Tak. Zielona herbata ma nawet naukowo udowodnione właściwości odchudzające :) Także może wspomagać dietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2013 Dziękuję za odpowiedź, no to jutro pierwszy dzień diety...myślę, że wspomogę się zieloną herbatką ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta:) Napisano Lipiec 27, 2013 ja wypijam dziennie 4l zielonej herbatki a w połączeniu z dietą daje super efekty:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2013 wspomaga przy diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Paulaa- Napisano Lipiec 27, 2013 Jedna już wypita ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniolka Napisano Sierpień 6, 2013 Jeśli nawet nie ma właściwości odchudzających to przynajmniej jest bogata w antyoksydanty. Pomoże zneutralizować toksyny, które się uwalniają z tkanki tłuszczowej podczas odchudzania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 ile pijęcie tej herbaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 ja pije od 2.5-3l dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 moze 10 odrazu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 kopnieta jestes? nie pije wody tylko sama herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 nawet herbata zielona w takiej ilosci jest niezdrowa raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 bo ty tak mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 ja bym zwymiotowala pijac tyle zielonej herbaty , brrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 nie , ale tak czytalam gdzies kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 wpisz w wyszukiwarke ( bo mi pisze ze spam) , wady i zalety picia zielonej herbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach