Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No chyba sie przesłyszałam!!!!!!!!!!!! Moja mama powiedziala do taty

Polecane posty

Gość gość

"cho na seksy!" słyszałam dokładnie :-o

Gość gość
spoko, mój stary ma w zwyczaju siedziec rano przed telwizorem na golasa, jak mówimy mu zeby się zakrył to on wstaje i wymac***e kootasem i mowi - a wy takiej grubej kielbachy nie macie

Gość gość
No i co? Myślisz,że oni TEGO nie robią ?...Skarbie ,dla nastolatki zawsze TO jest szok.Ale zapewniam Cię ,że kiedy będziesz w ich wieku też będziesz TO robić ...i Twoje dziecko też przeżyje SZOK....

Gość gość
Jako ,ze moja piata ciaza zaczyna juz byc niezle widoczna,ludzie zaczynaja reagowac. Najczesciej jest ok, ale zdarzaja sie wyjatki. Pewna Polka: -Piate dziecko???W szoku jestem ,w szoku po prostu...Piecioro dzieci??? (Sama ma 12 (sic!) rodzenstwa- o co chodzi?Nie mam pojecia,ale rozbawila mnie niesamowicie). Islandczycy zazwyczaj bardziej ekscytuja sie nie liczba dzieci, ale tym...ze mam je wszystkie z tym samym mezczyzna. Pewna kobieta wyjasnila mi ( i z tego, co obserwuje,to tak czesto jest), ze jesli sie widzi, ze kobieta ma wiecej, niz dwojke dzieic, to mozna byc pewnym, ze nie z tym samym'partnerem', bo malzenstwa tu nie sa zbyt popularne. Na szczescie przestalismy juz budzic sensacje, a to za sprawe pewnej pary, ktorzy spodziewaja sie ponownie blizniakow w odstepstwie roku, a maja jeszcze dwojke starszych dzieci ( tzn. ona ma.).

Gość gość
wiecie co, ja mam 20 lat i wiem ze dziwne by było gdyby rodzice nie uprawiali seksu, ale jakby sie namawiali w ten sposób (cho na seksy) i usłyszałabym, to też bym sie zniesmaczyła... :D

Gość gość
nauczycielka kazała dzieciom wymienić przedmioty które bierze się do ust. Jasiu wymienił lampę. - czemu lampę ? - sam słyszałem jak mama mówiła do taty zgaś lampę wezmę do ust.

Gość gość
:D

Gość gość
a ja się zastanawiam co to znaczy po angielsku :D