Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilgoć

Jestem o niego tak cholernie zazdrosna

Polecane posty

Gość wilgoć

nie jesteśmy razem, ale mi serce zamiera gdy widzę że w jego pobliżu kręci się jakaś laska, że zakumpuję się z jakąś :( Powiedzcie mi, czy zemsta działa na facetów, czy lubią czuć sie zazdrośni?

Gość murzynek---bambo
skad siebiora takie idiotki? nie jest twoim facetem wiec daruj sobie zazdrosc bo to uczucie jest zarezerwowane dla innych relacji - np podkopywanie pod kims dolkow w pracy :P, :P, :P

Gość wilgoć
"skąd się biorą takie idiotki" daruj sobie obrażanie innych.. po prostu zapytałam co jest dla ciebie idiotyzmem zazdrość o faceta? tak? nietolerujesz taki uczuc? czy powodowanie zazdrosci, zemsta? może to... czasem to jedny sposób żeby uświadomić facetowi co stracił

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
idiotyzmem jest mszczenie sie na kims z tego powodu ze jestes zazdrosna o cos co i tak nie jest twoje to co ty piszesz jest wlasnie obrazaniem innych

Gość wilgoć
mszczenie, nie mszczenie.. ja chce żeby zobaczył co stracił, może jak bedzie zazdrosny to sobie uświadomi

gdyby mu zalezalo idiotko to by nie dopuscil do tego zeby stracic

Gość gość
Nie tędy droga,dojdzie do wniosku:żadna strata.

Gość wilgoć
idiotko, iditoko qurwa, ignorancie sorry ale na pewno nie poznałeś/aś wszytskich sytacji życiowych.. nie wiesz wszystkiego na temat "pilnowania tego co dla nas ważne, przed utratą" :/ Whatever nevermind

nie wiem wszystkiego ale wiem wystarczajaco zeby odroznic zalosna lalunie od normalnej laluni

Gość wilgoć
bulls**t

Gość gość
Skoro do Ciebie nie dzwoni i nie napiera to Ci uswiadomie , ze wie co stracial- nic! Taka jest smutna prawda. Ciebie denerwuje fakt, ze to co bylo miedzy wami nic dla niego nieznaczylo. mozne nastepnym razem zaczniesz troche myslic czyms innym niz doopa. :/

Gość wilgoć
Nie wszyscy są tak bardzo śmiali, nie wszyscy napierają i dzwonią. On się trochę zraził przez pewną małą sytuacje...i nie próbował dalej bo myślał ze ja nie chce. Potem odpuścił całkowicie, takie tam. spadam pa