Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo powinno być zarezerwowane dla męża

Polecane posty

Gość gość

a która idzie do łóżka nawet i z chłopakiem to zwyczajna k***wka. No i chyba że się z nim ożeni to wtedy można przymknąć na to oko.

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
czyjego?

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
dziewice szybko sie nudza, wtedy pora na kolejna :D

Gość ale to zawsze chlopak
nalega na seks, czyli przyznajesz ze faceci sa sprzeczni, chca seksu w zwiazku i oczekuja dziewictwa do slubu, zal 😴

cnota męska powinna byc zachowana do slubu. Każdy który pojdzie do lozka z jakas laska wczesniej to zwykły ku***arz i szma**arz z syfem zaczerpnietym od innych lasek :o

Gość gość
A no oczywiście. Facetów się to samo tyczy, przecież nie stosuje tu podwójnych standardów.

Gość gość
Cześć, ostatnio miałam pierwszy raz z moim chłopakiem, przed seksem, on pomiział mnie po pochwie ręką wziął mój śluz posmarował nim swojego penisa i położył ręke znowu na mnie, ale nie włożył palców. Jest ten fakt/mit (nie wiem kto jak to odbiera), który czytałam że facet wydziela plemniki też w swoim 'śluzie'. Czy to możliwe zebym była w ciązy jeśli nie mam żadnych objawów a on tylko położył rękę tam ale nie włożył palców? Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Gość gość
ale dla którego męża przy dzisiejszych tak częstych rozwodach? Czy 5 mąż już jest tym właściwym, któremu można oddać cnotę?