Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana.malina

Którego wybrać? i dlaczego nie mogę?

Polecane posty

Gość zdezorientowana.malina

Cześć nocne marki! pomocy, niech ktoś zrobi mi pranie mózgu i powie czego ja chcę? Jestem ambitna młoda i ładna. 175, 90x60x90, wygadana, ze wszystkimi nawiązuję kontakt już przy pierwszym podejściu, studiuję 2 kierunki techniczne, znam biegle 3 języki (niemiecki, włoski, angielski) nie mogę odpędzić się od facetów (głównie pewnie przez to, że jestem nieosiągalna dla nich bo: ZAJĘTA) Tak zajęta przez tego samego faceta od 1 klasy gimnazjum... Taki staż, a jest spory bo prawie 9 lat, wszyscy wróżą nam wesele, a mi brak tchu... wpadam w panikę, bo nie wiem co mam zrobić? Mój facet, jest zamknięty w sobie, nienawidzi być w centrum (co mi się zdarza cały czas), uwielbia siedzieć w domu (ja również, ale czasem muszę iść potańczyć!), nie spotyka się ze swoimi znajomymi (bo nawet ich nie trawi, ot znajomość z uczelni...) Zaczyna podcinać mi skrzydła, jak uczułam się 2 języków na raz to się ze mnie śmiał... Jak zaczynałam równolegle 2 kierunek to obstawiał, że padnę po miesiącu, i co? i dałam radę... mówię mu o moich planach, że chcę wyjechać, pracować, zarabiać tysiące, że chce pomagać dzieciakom z domu dziecka (finansować studia) a on co? stwierdza że okradam państwo, i jestem głupia, że własne pieniądze chce wydawać na patoli z bidula... nie raz mnie wyzwał, a ja patrzę na siebie w lustrze i pytam sama siebie co ja robię? i z kim? chce z nim żyć? nie nie chcę. bo wiem, że on czuje się ciągle zagrożony... i przez to chce mnie hamować. i co? i nagle zjawia się, facet który lubi te filmy co ja, seriale, książki, chce spędzać wolny czas w sposób, który mi odpowiada a na prawdę wpadam na zwariowane pomysły :) najpierw był normalnym kolegą, wspólne projekty, potem piwo, a potem wypady ze wspólnymi znajomymi (których mój obecny nie trawi). teraz widzę, że zaczyna się starać-wie że mam faceta, a mimo to proponuje spotkania, już nie w towarzystwie, lecz sam na sam. a ja co? a ja uciekam, bo boję się że mnie zauroczy. wszyscy z którymi do tej pory rozmawiałam na ten temat twierdzą: bierz ambitnego, zmieniłaś się, nie jesteś w gimnazjum, on za Tobą nie nadąży nie krzywdź siebie, on Cię stopuje... czemu taka jestem? czemu nie powiem adios obecnemu, i nie przestanę uciekać przed ideałem? czego się boję? może odpowiedzieć osoba która mnie nie zna?

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
wybierz tego co ma wieksze cycki :classic_cool:

Gość somebody 80
Uciekać przed "ideałem"? Ideały nie istnieją. Po prostu go jeszcze nie znasz.

Gość gość
popieram ,wybierz tego który ma większe cycki, to powinno cie przekonac