Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziomal959

korepetytorka

Polecane posty

Witam! Ten temat kieruje do wszystkich kobiet ok 30 lat. Mam 16 lat a moja korepetytorka 30 lat. Jak do mnie przychodzi to rodzice są w domu ale czasami przychodziła do południa jak mialem wolne od szkoły. Moja korepetytorka ubiera sie bardzo podniecająco. Jestem fetyszystą więc bardzo podnieca mnie widok jej stóp. W zime chodzi w czarnych kozakach zą po kolana na wysokim obcasie. Już od kwietnia jak robi sie ciepło chodzi w szpilkach pzez które widać piękne paluszki z czerwonym lakierem na paznokciach. Bardzo często ma na sobie rajstopy lub ponczoch madelujące jej nóżki. Ale do rzeczy, bardzo chciał bym przeżyc z nią swój pierwszy raz ale nie wiem jak jej o ty powiedzieć. Często wale sobie konia myśląć jak ona robi mi to swoimi stopami. Jest to bardzo miła kobieta i bardzo ładna. Bardzo chciał bym uprawiać z nia sex ale nie umiem jej tego zaproponować. Chodzi w miniówkach przezco jak zaklada noge na noge to widać jej majteczki najcześciej czerwone a wtedy to penis stoi mi tak że niemoge skupić sie na lekcji. Prosze was o opinie (szczególnie kobiety) odpowiedzcie jak jej to zaproponować? Dzięki.

Gość gosc 69 ona
Miewasz wzwody podczasz korepetycji? I ona tego jeszcze nie zauwazyla? Jestes pewien, ze jest wolna?

następnym razem jak ci stanie to na koniec poproś ją żeby wytłumaczyła tobie to jeszcze raz ponieważ twój mały wszystko zrozumiał ale ty jeszcze nie :))))powodzenia i pozdrawiam:)))

Gość gosc 69 ona
Karmenka Super pomysl, o ile mlody bedzie mial tyle odwagi... Ale w sumie baczac na okolicznosci, czego by nie zrobil, musi byc odwazny. Autorze Moze gdy poczujesz sie pewnie, udaj, ze sie zamysliles, zapatrzyles i wtedy powiedz, ze ona Cie rozprasza, bo jest piekna, czy cos w podobie Moze, gdy bedziecie blisko siebie, delikatnie dotknij jej dloni, skroni, kolana? Dasz rade, mysle ze warto :) Powodzenia!

ok nie ma za co !!! Masz więc dużo czasu na opracowanie odpowiedniej strategii :))))pozdrawiam

Dzisiaj widziałem moją korepetytorkę, nawet z nią rozmawiałem, ale była super ubrana, miała na sobie japonki jej piękne stópki było bardzo dobrze widać na paznokciach u stóp miała jasnoniebieski lakier, idziemy trochę wyżej dalej miała krótką dżinsową miniówkę i bluzkę z dość dużym dekoltem. Na paznokciach od dłoni miała czerwony lakier. Jak ją zobaczyłem to myślałem że od razu trysnę, dobrze że byłem motorem (ścigaczem) więc bak zasłaniał mi stojące przyrodzenie. Nie mogłem uwierzyć jaka jest piękna.

Gość gość
ta, od kiedy to w wieku 16stu lat mozna dostac prawo jazdy kat. A

No widzisz ja od kwietnia tego roku mam prawko A1. Od paru lat można robić prawko w wieku 16-stu lat. I widzisz ja jeżdżę 600ccm i jakoś mażna. Jak sie nieznasz to sie nie odzywaj.

Gość gość
fajnie, ale A1 ogranicza cie do 125, a to moze byc co najwyzej NSRka, a nie scigacz :D nie wiem jak niby mozesz miec prawko skoro nawet nie wiesz czego dotyczy :D

Gość gość
Nic dziwnego, ze potrzebuje korepetycji :-). Chyba, ze ma 600 z papierami na cos znacznie mniejszego i liczy, ze sie nie zorientuja podczas kontroli;-) (co jest malo prawdopodobne)... Najgorsze w byciu wzorowym uczniem z bialo-czerwonym paskiem byl wlasnie ten brak zostawania sam na sam z nauczycielkami :-(, bo korepetycji sie nie bralo... Ale dzialaj jak masz okazje i checi, zawsze mozesz przypadkiem czegos dotknac czy zblizyc sie i zobaczyc jak zareaguje.

Ja mam 600ccm Honde CBR zarejestrowaną na 125 ccm a kontroli nie będzie bo psiarnia mnie nie dogoni swoimi Kiami.

Gość gość
Jak nastepnym razem pani korepetytorka przyjdzie w dlugich do kolan kozakach to spróbuj niby to przez przypadek dotknac tych kozaków lub musnac je reka. Sa to dlugie buty do kolan I dzieki temu mozna je bardzo latwo dotknac . Jakbys sie odwazyl to mozesz reka zachaczyc o zapiecie zamka blyskawicznego lub po prostu spróbuj jej te kozaki rozpiac i zobaczysz wtedy jej reakcje. Mozesz z nia równiez porozmawiac o tych kozakach ze ladne ze ci sie podobaja wtedy bedziesz mial okazje dotknac jej kozaków a I tez ja sama. I wtedy zobaczysz jak zareaguje.