Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez na spacerze jak widzicie kota, to spuszczacie psa ze smyczy?

Polecane posty

Gość gość

lubie oglądac ten sprint... potem fajnie sie obserwuje, jak kot zapieprza za ogrodzenie... :p

Gość trzymam_mocno ciebie
Nie bo u nas mozna zaplacic 500 zl mandatu i byc w portalu miasta za takie cos:)

Gość gość
z jakiej czesci polski jestes?

Gość gość
Mój pod blokiem śmiga ciągle bez smyczy, a na koty ma wywalone, co najwyżej szczeknie i skoczy raz, aby pogonić z konkretnego obszaru, więc jestem pozbawiona tej atrakcji.

Gość gość
dzis ide z psem grzecznie na smyczy, patrze kot, siedzi i sie gapi zuchwale na nas, na srodku ulicy, smiejac sie psu w oczy... he he... to go spusciłam, jak sie zdziwił, że chwile zapomniał gdzie jego brama... :p

Gość kociara 22 lata
Kiedyś się doigrasz kurwo 🖐️

Gość gość
kociaro, po co od razu ta agresja?? a podobno koty uspokajaja, chyba na ciebie cos to nie zadziałało, albo jestes kociara z nazwy... :p

Gość gość
U mnie jest odwrotnie- moj kot atakuje psy :D Wiele razy mielismy juz taka sytuacje- psy spierdzielaly, a moja kocica- skok na piesa i pazurami go z lewej i prawej. No ale to jest wyjatkowy (nauczylam ja zamiast kici-kici reagowac na gwizd i mam konkretny dla kotow, a iiny dla psow, zeby nie bylo ;) Wychodzi na spacery ze mna i z psami, bez smyczy ;) ) i wychowany z 2oma rottkami kot, ktory czuje sie ponad nimi, wiec takie niewiele wieksze od niej kunelki jak za bardzo ja zaczepiaja maja pozamiatane :D Psy natomiast koty bardzo lubia.

Gość gość
Pies sasiada zostal bez oka-takie pazury miewaja kocury!

Gość gość
wow! Teraz autor psu okularki kupi,zanim spusci ze smyczy :-D

Gość gość
Autorko.Masz szczęście że ja cię nie spotkałem. Bo bym ci za takie coś zayebał tak żebyś latała jak mucha po goownie razem zresztą ze swoim psem.:classic_cool: