Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzenie duchów, pomóżcie mi prosze

Polecane posty

Gość gość

To mnie zamęczy kiedyś, od dzieciństwa doświadczam co jakiś czas widzenia duchów lub słyszenia ich :o nie wiem czy mam schizofrenie i pomocy lekarza szukać, czy to jakiś dar :o nie mam siły. Gdy byłam dzieckiem ok. 6 lat pierwszy raz zobjawiły mi sie tzw. 'cieniśći ludzie' w pokoju i wiele innych rzeczy których racjonalnie nie umiem wyjaśnić, nie dawno widziałam ducha czy aure kota w moim ogrodzie, a w nim pochowałam kilka kotów, teraz obudziłam sie o 3 bo ktoś reklamówką z ciuchami mi szarpał :o to jakiś dar? nie wiem do egzorcysty z tym iść? mam dosyć cała sie trzęse pomóżcie :(

Gość gość
Kiedyś na jednym z tematów dotyczącym historii o duchach [a było takich tematów tu sporo i są nadal]była taka osoba,która twierdziła,że ma coś takiego.Taki niby "dar" "widzenia duchów" czy też rozliczne z nimi kontakty cokolwiek to oznacza [może za wyjątkiem kontaktów w sferze intymnej].Na jednym z tematów zadziwiła dość bardzo wielu rozmówców swym "doświadczeniem"w tych sprawach.Nie pamiętam dobrze tego tematu ale były tam opisane różne historie o duchach i z duchami związane.A ta osoba miała stały nick tj zaczerniony czy tam [bardziej teraz pasuje napisać]niebieski.Poszukaj sobie.

To chyba byla Lady love;) Autorko ja mam podobnie zwłaszcza gdy ktos bliski umrze.A Ty przypadkiem nie stracilas kogos?

Super. Wspaniały umiejętność. Potraktuj to jako nauke życiową. Lekarze zrobią Ci pranie z mózgu. Postaraj się zrozumieć swoją umiejętność, zaprzyjaźnij się z nią, wyzbądź się strachu. Poczytaj o świadomym oddychaniu, hipnozie regresyjnej, OBBE(odradzał bym stosowanie go) Posłuchaj Bashara-Darryl Anka, odnajdź siebie...

Gość gość
Nie zazdroszczę takiego daru.

Gość Zenonblady
Lokomotyw, racja "OUTSIDE OF BODY EXPIERIENCE" oobe, ale to szczegół, nie polecam, miałem książke , nie pamiętam autora "podróże poza ciałem" z dokładną instrukcją i po zmontowaniu sobie jazdy zaraz ją wywaliłem. Ale oobe to w większości przypadków tzw "paraliż senny" kiedy widzi się różne straszydła czy latasz niby poza ciałem, budzisz się sparaliżowany. Nie polecam bo można w psychiatryku wylądować:-(

Gość gość
?

Gość gość
Tak w tpiku Do tych co chca posluchac ciekawych historii o duchach pisala Lady Love skoro widzisz aure masz szczegolny dar rzadko sie zdarza jestes pewno osoba uduchowiona

Gość gość
masz dar i powinnaś pomóc tym duchom przejść na drugą stronę, bo sami nie mogą lub z jakis powodów nie chcą.

Gość ponętny żigolo
Nie dar, a schiza, będzie coraz gorzej z wiekiem. :D

Gość cotokto
To nie schiza, niektórzy ludzie tak maja, ale półgłówki co to wierzą tylko w klawiaturę od kompa, bo to dla nich jedyna wiara- tego nie zrozumieją. Dziewczyno wykorzystaj to, może duchy tych zmarłych coś od ciebie chcą, może coś im nie pozwala stąd odejść?

Gość nigdy nie byam sama
Ja tak mam, pomimo lat nie jestem w stanie przestać się bać, i 24/h na dobę muszę z kimś być, masakra.

Gość gość
przypuszczam że najczęściej zdarza ci się ti przy zasypianiu lub po przebudzeniu. To nie duchy tylko zjawisko tzw. paraliż senny. Poczytaj sobie o tym to jest naturalnym zjawiskiem ale nie każdy go doświadcza zbyt częsti. Ja też kiedyś go dośwuadczyłam i latami żyłam w strachu że widziałam ducha aż kiedyś poczytałam o paraliżu sennym i teraz wiem że jest to coś normalnego ale fakt ten kto go doświadczył może być przestraszony. Można jednak z tym się uporać i jeśli masz to często to możesz to przekształcić w świadomy sen a to już może być super przeżyciem. Poczytaj trochę na te tematy. Powodzenia i ne bój się to żadne duchy czy zjawy.

Gość gość
cotokto to nie żadne duchy nieuku ale paraliż senny naturalne zjawisko ale trzeba trochę wiedzy i nauki a nie jak nie wiem co to to pewnie wiara zna odpowiedź. Ciemnogród jak nic. A ziemia pewnie jest płaska buchacha

Gość gość
kiedyś też doświadczyłam paraliżu sennego. Okropne uczucie. Ale w myślach powiedziałam do zjawy że jest to mój wymysł i może zamienić się w Brada Pitta i tak się stało później że jestem z nim na pięknej plaży i to doświadczenie było niesamowite szkoda że nie trwało długo teraz ćwiczę śwuadomy sen. Uczucie jest takie jakbyśmy się realnie przenieśli do innego świata ale jest tak bardzo realne że po faktycznym wybudzeniu ma się wrażenie jakby się wróciło np. z wakacji.

Gość gość
baba duchy widzi, a wy jej tu o paralizu. OOBE to tez zupelnie cos innego, ona z ciala nigdzie nie wychodzi, tylko duchy widzi... mysle, ze do lekarza nie powinnas isc, bo Cie jeszcze zamkną w wariatkowie - w medycynie nie ma mozliwosci widziec uchow, czyli uznaja ze masz cos z mozgiem. lepiej pogadac z ludzmi na jakims specjalistycznym forum, nie na kafe.

Gość gość
ja mysle ze masz dar i sie go nie boj modl sie za te dusze pomomesz im odejsc. Proponuje poczytam temat na forum Zdrowie i Uroda 'DUCH' tam jest wiele wypowiedzi osob posiadajacych podobny dar... Spotkasz tez wpis goscia ktory zjawiska okresla mianem ciemnogrodu ale on tym mianem okresla wszystko to czego nie potrafi ogarnac swoim umyslem.. Przekonasz ze nie jestes jedna i nie jestes osamotniona.. poczytaj sobie czasopisma poswiecone tej tematyce Nieznany Swiat.Czwarty Wymiar a niedowiarkami sie nie przejmuj...BO OPROCZ SWIATA KTORY WIDZIMY ISTNIEJE TEN DRUGI NIEWIDZIALNY.ROWNOLEGLY

Gość gość
ja mysle ze masz dar i sie go nie boj modl sie za te dusze pomomesz im odejsc. Proponuje poczytam temat na forum Zdrowie i Uroda 'DUCH' tam jest wiele wypowiedzi osob posiadajacych podobny dar... Spotkasz tez wpis goscia ktory zjawiska okresla mianem ciemnogrodu ale on tym mianem okresla wszystko to czego nie potrafi ogarnac swoim umyslem.. Przekonasz ze nie jestes jedna i nie jestes osamotniona.. poczytaj sobie czasopisma poswiecone tej tematyce Nieznany Swiat.Czwarty Wymiar a niedowiarkami sie nie przejmuj...BO OPROCZ SWIATA KTORY WIDZIMY ISTNIEJE TEN DRUGI NIEWIDZIALNY.ROWNOLEGLY

Gość gość
paraliż senny to nie jest wychodzenie z ciała. Dopiero świadomy sen ale to nie każdy potrafi.

Gość gość
to se demony wzywaj Michała archanioła matkę boska duchy maja zakaz odwiedzania a po zatym sa w niebie lub czyscuhttp://tiny.pl/h868q