Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kazda kobieta

Polecane posty

Gość gość

patrzy na faceta jak na potencjalna ofiare? :-D Oczywiscie w roznym wieku na pewno wyglada to roznie. Moze ktos zna odpowiedz?

Gość tania jak barszcz
w jakim ty sie towarzystwie obracasz? :D

Gość gość
Tez nie kumam, jaka potencjalna ofiare, w jakim sensie? materialnym...?

Gość gość
chyba autorowi chodzilo o ofiare materialna ? Pewnie ze kazda na to patrzy chce miec zycie pelne rozrywek i atrakcji :)

Gość gość
do spelnienia swoich ukrytych celow! :-D Niech sie przyznaja same :-D

Gość gość
Na mnie nie kazda ale wiekszosc. Czuje sie jak na polowaniu gdzie ja jestem celem. Nęcą mnie spojrzeniem, usmiechem, czasem jakims gestem. a Ja sobie wtedy mysle przeciez pewnie ma chlopaka a uwodzi innych:/ Mnie wkurza jak kobiety udaja niesmiale, ulegle a okazuje sie ze rzadza swoimi facetami.

jak świat światem od zawsze kobiety brały was na niewinne oczka i prowokacyjne oblizywanie warg a wy je nas na to, że dacie się zmienić wedle naszego idyllicznego wyobrażenie mężczyzny. :)

Gość gość
Najgorsze jest, ze pokazuja bezczelnie te swoje atuty i prowokuja spokojnych facetow :-D I mowi sie skromne :-D

Gość gość
fiku mikuuu To prawda, każdego przystojnego mężczyznę chcę zjeść oczko.gif Zrozum to wkoncu brzydulo ze przystojny facet nie dla ciebie bierz sie za brzydkich bo tacy juz ci zostali !

Gość gość
One najchetniej wycisnelyby wszystkie soki z czlowieka! ale bez nich zyc nie mozna :-D

Gość gość
Za 5 lat beda za nami na kolanach chodzic i po nogach calowac ze wogole jakis facet sie nimi zainteresuje :D

Gość gość
Prawie każda kobieta patrzy na mężczyznę jak na niedoskonały prototyp człowieka, bo gdyby mężczyzna, stworzony jako pierwszy człowiek na ziemi był ok, to Stwórca nie musiałby go udoskonalać. Dlatego idealnym człowiekiem jest k o b i e t a , a mężczyzna pozostał marnym prototypem. ):

Do Gościa: co za bzdury piszesz. Kobieta i mężczyzna są sobie równi, tylko współczesny świat chce za wszelką cenę to zmienić. Spójrzmy na feministki, seksistów i szowinistów.

Do pobożnego: mów za siebie i za tamte laski. Nie uogólniaj. Nie wszystkie dziewczyny lecą na kasę.

Nie każda. Mnie pociąga u facetów co innego, niż kasa. Sama mam kasę, i co ja mam niby z nią robić? Interesowanie się wyłącznie czyimś portfelem to próżniactwo i grzech. Trzeba używać rozumu, bo Bóg nam dał rozum, byśmy go używali, a nie zachowywali się jak zwierzęta, które kierują się popędem.

Gość gość
Chyba sie zakocham w Twoim rozumie :-D