Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euda

Czy znacie zamienniki perfumetek z biedronki ?

Polecane posty

Gość euda

Witam . Wracam tu po paru latach bo jakoś google nie odpowiada tym razem więc zapytam Was ;) W Biedronce są takie mini perfumetki 15 ml za 6,49 zł są śliczne ! Wiem na 100 % że jeden to zamiennik DKNY zielonego jabłuszka a GOLD to po prostu nie inny jak Naomi Campbell, Eternal Beauty widze że opakowanie i skład podobne ;) Zaryzukuję więc napiszę że na 100 % ;) A mnie chodzi o La Rose i Zen - czegóż to zamienniki ? Czekam na pomocną dłoń kafetarianek :) Dużo kobiet mówi że nie stać je na oryginalne zapachy perfum więc kupują zamienniki szczególnie chwalą te z biedronki ;) Jedna pisała że pachnie chanelem a inna hugo bossem ;) Tylko który to który ? ;)

Gość gość
chcialam ci normalnie odpowiedziec ale kafe uznaja moja odpowiec za spam wiec nic z tego. dlatego juz sie na kafe nie pojawiam

Gość gość
mi się wydaje, że gold to jest zamiennik nina ricci. A zen- nie wiem jak u Was, ale u mnie w biedronce popakowane są tak beznadziejnie. Wybierałam 20 minut zapach, w końcu wzięłam z półki, a w domu patrzę-w środku inne perfumy niż miały być, a inne pudełeczko. I były zafoliowane więc nie było opcji by ktoś przełożył. Jeśli macie tesco polecam również za 6 zł perfumy feelings ;) moje ukochane! :)

Gość biedroneczka.
hej dziewczyny a jak z ich trwaloscia? czasami jak jestem w biedronce to niuchne sobie i naprawde fajnie pachna :)

Gość gość
Zen to Zen ;) są takie, i tu chyba nazwy nie zmienili La rose z oryginalnych miałam Muglera Angel La rose, ale to pewnie o coś innego chodzi

Gość gość
Może mnie zaraz zjedziecie, ale mam w szafie nie wyprany żakiet z zeszłego roku, w którym nie chodzę, bo schudłam. Dalej pachnie. Na skórze też długo, jeśli chodzi o zen.

Gość euda
Dlatego żeby nie było jako spam trzeba było napisać początki nazw ;) Wtedy bym też sie zorientowała o co kaman ;) pozdrawiam ;)

Gość gość
Te z biedry mi się nie podobają. Wole te kupowane przez neta. Fajna strona gdzie zapachy są identyczne to zapachowiec.pl bo moim zdaniem Biedronka ma podobne a nie identyczne a to naprawdę czuć.