Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrre sobotnie

kobiety ero

Polecane posty

Do fortepianu to chyba bardziej pasują białe kiełbaski, nie? Ranieczka, nie marudź, pakuj się, Kalisz czeka;)

chopin nie żyje?! :) kolejna forumowa plotka, dark nie wierz we wszystko co piszą pomarańczowi goście ;)🖐️

Chopin nie żyje. A może to tylko plotki. Możemy tam jechać choćby już w 2021. Powinnam mieć wolne.

ide sie masowac mysle ze konia jednak ranya musi zostawic w domu bo trudno sie bedzie do niej dopchac w tym hotelu i znowu stanie mi na darmo 🖐️

Gość gość
Andro poszedł się r****ć z Alą :D

Gość gość
Slowianka z najszybszym Dark i rany z jasne ze brnac:D

I po bolu...nie podalam adresu Bawaria nie Kalisz i prosze sie pozytywnie nastroic bo tu dzis pod kazdym domem akordeon rznie swoja droga jzb nie chcialbys byc takim akordeonem? Oplatac ramiona pompowac jak miech przylgnac do cyckow czasem miechem uszczypnac w udo?zastanow sie i odpowiedz powiekszamy zespol mail w stopce

chcialbym byc cyckami bardziej falowalbym w uniesieniu i sterczal sutkami przy kazdej okazji a czasami w milczeniu zwalilbym sobie gr***e co robisz w bawarii jak niektorzy są w drodze do ciebie masz siostre co domu pilnuje ? matke lub babke nie za starą na miejscu ?

Nic z tego siostry nie posiadam o matce przez przyzwoitosc nie napisze mam przecudna sasiadke jesli chcesz wysle Ci jej nagie zdjecie bez glowy zrobil je moj ogrodnik kiedy wylegiwala sie na tarasie na nowym lezaku z OBI jak mi zeznal czy zyczysz sobie na maila ze stopki?wolalabym Cie jako rycerza na koniu albo takiego mucho w bmw ktorego Ci nie przywioze ze wzgledu na brak uprawnien na lawete...

Nic z tego siostry nie posiadam o matce przez przyzwoitosc nie napisze mam przecudna sasiadke jesli chcesz wysle Ci jej nagie zdjecie bez glowy zrobil je moj ogrodnik kiedy wylegiwala sie na tarasie na nowym lezaku z OBI jak mi zeznal czy zyczysz sobie na maila ze stopki?wolalabym Cie jako rycerza na koniu albo takiego mucho w bmw ktorego Ci nie przywioze ze wzgledu na brak uprawnien na lawete...

Slowianka :) Zostajesz tam do Oktoberfest ?to Cię zobaczę pośród tych germanskich cycatych kobiecych nordyckich "Mädchen in Uniform "..;) x Uwielbiam holenderki w jeansach i kozakach z duupami jak klepsydra:lto tak tylko by the way !

Cuks wiec nie usatysfakcjonuje Cie niemiecka czekoladka kupiona w Aldiku za 40 centow :D czarna bez cukru jest wszedzie przejezdzalam obok palarni Jacobs moze byc?

Slowianka :) Wolę sake ;) Ostatnio byłem w Berlinie u siostry (młodsza o 9 lat ale jeszcze bardziej yebnieta niż ja )jakoś przed Nowym Jorkiem i upilem się "ciepłym winem "w centrum miasta razem z nią i kilkoma znajomymi alkoholykami ;).Fajne mieć młodsza siostrę :)'):)

ss umowmy sie na kwadrat po twoim powrocie z bawarii w takim razie ja przyjade z Jzb a ty z kolezanką sąsiadką bedziemy ladowac sie niezdrowo kielbaskami ile wlezie, pic wodke do oporu a potem zobaczymy co sie wydarzy cuks dostanie od nas film z imprezy, bo z londynu pociągi nie chodzą do kalisza kiedy wracasz ?

Ale chodza autobusy do Ostrowa a to juz cos czekaj cierpliwie nie przecze ze wole duety ale dla filmu wszystko ktos musi dbac o jakosc naszego ero... Moze fajnie cuks a nie chcialbys jeszcze jednej zawsze marzylam o starszym bracie a bawic sie w alkoholyka z takim to bezcenne pijackie geny mam po dziadku jestemy na dobrej drodze

Peewnie że chciałbym mieć 2,3,4 siostry młodsze -ona jest kochana -tak inaczej -;)Ale młodsze siostry mają młodsze koleżanki -wot i bonus ;)

Gość gość
Mówi się „młody afroamerykanin".