Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrre sobotnie

kobiety ero

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
ja cholerby nierób jesli mogę wybierać oczywiście:)

Ada;)🖐️ Ja zwykle o tym zapominam kiedy jestem na plaży. Usprawiedliwiam się przed sobą tym, że przy mojej karnacji mniej jestem narażona na poparzenie słoneczne.

Nie jestem nierobem ani szczęściarą. Ustawiłam sobie tak życie, żeby mieć czas na opalanie, kafe i pieniądze na artykuły pierwszej potrzeby: fajki, jajka, szminki...Wy artyści macie przesrane, musicie latać do pracy nawet w sobotę:(

Jakas tam mozliwosc na to jest gdyby tak pojawilo sie tutaj z 8 chlopa i wykazaliby sie fizycznymi umiejetnosciami przeniesli fortepian do ogrodu to skrzypek i kontrabasista sie dostosuja...koncert w ogrodzie nudystow...dobry pomysl czy to juz udar?

Obiecuję nie zapominać:) Masturbuj się podszywie, na zdrowie. Pomyśl o mnie trzymając rękę w majtkach. Będzie mi bardzo miło.

Gość gość
Slowianka locho nikt cie tu nie chce :O

ja mogę się dołączyć z gitarą elektryczną tylko nie umiem grać :( ale na sztukę mogę być chyba?

Pradu brak chyba ze na baterie...ale nie ma oszustwa musisz chociaz gwizdac i tupac no...chyba ze odwazysz sie na tamburyno :) albo moglbys sie boczkiem polozyc na fortepianie podeprzec glowe reka i zanucic cos od niechcenia...hm?

odniechcenia to moje ulubione zajęcie :) a jeszcze ten boczke do tego , to już wogóle super:)

w tak milym towarzystwie tez se zasse chociaz wiem ze w ty sloncu to mnie na moment oslabi ale nie moge sie juz oprzec teraz zrobilem sobie kolo fortuny z golymi tylkami korpusow bez glow zakrecilem i stanelo na koniu znowu chyba jednak pojde najpierw z klockiem

Gość gość
Slowianka idz sobie :O

a muszę zabrać kąpielówki ? czy można na waleta?

Eeee, zaraz opadną. Widziałam już kilka gitar, elektryczne też. Masz podszywie skłonności do przesady.

jzb idziemy na koncert? xxx a mi to nie zaproponują 😠...sama sobie pójdę popatrzeć na muzykę😴 znam nawte takie miejsce i nie idźcie za mną, bo dla was biletów właśnie w tej chwili zabrakło 😴 jasne, ze brnąć nie umiem znaleźć właściwych słów:-o ale będę nad tym myśleć ;)🖐️

będą darmowe kiełbaski ? bo na razie tylko mam obiecany darmowy boczek :)

to daleko do slowianki ona z kalisza jest, ale mozna sie zastanowic bylibysmy sami we trojke, kielbaski i fortepian k***a juz mi sie nastroj stworzyl to bardzo dobry pomysl

kto nie żyje? Kiełbaska?