Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasasiuvnbafiuvfnafivjnai

cyfrowy polsat-czy ktos miał podobnie?

Polecane posty

czy ktos z was miał podobną sytuację, że zamówił w cyfrowym polsacie transmisje walki w syst. PPV, kanał nie został odblokowany a polsat mimo to domaga się zapłaty? moim zdaniem to bezpodstawne, nie było usługi, nie ma zapłaty-proste, prawda?

Gość gość
kiedys pracowałam polsacie jako konsultant- banda złodziei. każdemu odradzam!!!!!!!!!

właśnie zaczynam sie przekonywać, że banda, wysyłaja smsi nawet dzwonią, a ja nie mam zamiaru płacić za cos czego nie dostałam! rachunki płacę zawsze w terminie a za to nie mam zamiaru:/ w ogóle zastanawiam się czy nie zrezygnować z nich:/

Gość gość
zrezygnuj!!! mówię Ci to poprostu szczerze. ile się nasłuchałam od klientów... ich ulubionym sposobem na robienie w c***a jest wysyłanie 10000 stronnicowego regulaminu, który jak dojdzie do skrzynki pocztowej, to w systemie jest uznany za "przeczytany" i zaakceptowany. i wtedy jak jest jakaś zmiana, o której nie wiesz, to mówią Ci "ale przecież regulamin z nowymi zasadami został przez pana/panią zaakceptowany"

a te ich regulaminy to rzeczywiście jakaś porażka...jak mozna tak ludzi robic w konia? porażka!

w każdym razie nie zamierzam płacić...niech sobie nie myslą, że te ich sms robią na mnie wrażenie :/

Gość gość
jezeli wyslany zostal zwyklym listem, ty wcale tego listu nie musiales dostac, prawda? ;) zreszta wystarczy postraszyc ich zgloszeniem sprawy do ochrony praw konsumenta i skierowaniu sprawy do sadu z powodztwa cywilnego o nieuczciwe zagrywki wobec wymuszenia zmiany regulaminu itd i zaraz spuszczaja z tonu.

dzięki za rady :) wiem, że oni nie mają racji wymagając ode mnie żebym zapłaciła, wg mnie to zwykła bezczelność! teraz będę wiedziała jakich argumentów użyć jak znowu zaczną wydzwaniać :)

up, moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
ja mam polsat od lat i zero problemów, autorko jestes na przegranej pozycji bo nie masz jak im udowodnic ze Ci nie odblokowali programu