Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :-( ehhs

mój chłopak :'(

Polecane posty

Gość :-( ehhs

Hej :-( mój chłopak jest ze wsi,ja z miasta, on nigdy nie chce ze mną zamieszkać,iść do pracy,mieć dzieci :'( ciągle chce mieszkać u boku swoich rodziców,mówi ze nie może na 3 miesiące być 1 miesiąc w płocku i widzieć się ze mną ponieważ - 'chce być w domu' jeżeli 2 miesiące jest w dom. To chyba 1 miesiąc mógłby być w mieście i się ze mną spotykać? :-(:-( wydaje mi się ze jest uzależniony od swoich rodziców.. Nawet tygodnia bez nich by nie wytrzymał:-( bo jak studiował i widział się z nimi od piątku do nd to płakał ze chce do domu:-( chciałabym aby kiedyś wkońcu się ustatkował,zamieszkał ze mną.. A nie ze całe życie z rodzicami , nawet przy swoich znajomych mówił ze on nie wyobraża sobie żeby kiedyś się wyprowadził z domu od rodziców i miał dzieci.. Myślę ze to związek bez przyszłości.. Nie czuje się z nim bezpieczna i kochana bo on nie dość ze tak się zachowuje to np spotykamy się co drugi dzień,mówi ze przyjedzie na noc i zostanie do wieczora drugiego dnia,jego mama dzwoni ze coś tam chce a on jedzie,nie powie jej -przyjadę później bo jestem umówiony itd tylko jedzie i zostawia mnie sama,rozumiem jakby to się zdarzało raz na jakiś czas ale to zdarza się notorycznie.. :-( już nie wiem co robić.. :-( raz robi mi awanturę ze nie chce go niby puścić do pracy a jak mówię idź to mówi ze myślę o pieniądzach i go wysyłam do pracy,a to nie prawda.. Chciałabym tylko aby się usamodzielnił bo dla mnie nie jest to normalne ze on mając 21lat ciągle chce być z rodzicami,ciągle spędzać z nimi czas (ze mną nie chce)i całe życie z nimi mieszkać..

Gość ehhs
:(

daj mu spokój on ma dopiero 21 lat co ty chcesz by się z tobą ożenił w tym wieku?

Gość gość
to nie jest żaden "twój chłopak"! nie wiem co obie ubzdurałaś sokoro wprost powiedział ci, że nie chce z tobą być - lecz się, dziewczyno!

Gość gość
autorko rzuć go on nie zapewni Ci dobrego życia

Gość Cocky
Just break up with him,,,

Gość AHero
She is very silly!

Gość Cocky
Egzaktli :)

Gość gość
gość autorko rzuć go on nie zapewni Ci dobrego życia xxx ona ma go rzucać??? przecież to on ją dawno rzucił!!!

Gość gość
Tak,rodzice zaplanowali starość u boku syna i tak będzie.Mój najmłodszy brat też był informowany, i tak jest.Ojca już nie ma wsród nas,to on opiekuje się mamą.My,starsze rodzeństwo,mieszkamy daleko, jestesmy spokojni o mamę.Brat jest wspaniałym,rodzinnym człowiekiem.