Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michael Kors, Lacoste, Ray Ban, Armani

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Od dwoch miesiecy mieszkam w Bulgarii, bede tu do konca sierpnia Chce troszke zarobic , ale naprawde nie robie duzych prowizji, sprzedaje bardzo okazjonalnie. Mam do sprzedania super zegarki Korsa, portfele Armani Jeans , Burberry i duzo innych Mam okulary Ray Ban wszelakie rodzaje T-shirty Lacoste , Burberry i Ralph Lauren (polecam , sa super) Zainteresowanym wysle info na maila, najlepiej odzywajcie sie do mnie, jak ktos potrzebuje wiecej par na handel - dogadamy sie , bo naprawde moje ceny nie sa wygorowane, chce symbolicznie dorobic. Moj mail: karooolcia2@op.pl Pozdrawiam i czekam na maile , chetnie odpowiem na pytania i wysle fotki, jakie mam :)

Gość gość
śmieszna jesteś, w Bułgarii i Turcji sprzedaje sie podróby, znakomite ale jednak podróby, chyba lepiej nosić jakiś no name niż coś podrabianego... czekam aż beda sprzedawac podrobki apple dla niedowartoscowanych polskich snobow :D

Gość gość
dokładnie, bylam na wakacjach tam i też to widziałam, cała Bułgaria w torbach LV :D podróbki na lepszym poziomie niż te w Polsce, dla mnie to żenujące chodzić z podróbką torebki? przecież każdy wie jak odróżnic falsyfikat od oryginału, więc po co to?

Gość gość
down