Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadia

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o imieniu dla dziewczynki Nadia? a jakie są wasze typy?

Gość gość
Mi sie podoba, też rozważam to imię.

Gość gość
ładne. ja juz dla swoich mam wybrane, a też tego dużo. mam nadzieję że to będzie Hania, Szymek, Tomek. ale mam jeszcze inne Franek, po pradziadku, Janina, po prababci i Pola, po drugiej prababci

Gość znowu.........................
a sama nie umiesz podjąć decyzji? Jeśli wszyscy powiedzą że brzydkie imię to to nie nazwiesz tak dziecka bo innym się nie podoba?? Tobie i ojcu dziecka ma się podobać, a nie ludziom z forum, których nigdy pewnie nie spotkasz :/

Gość gość
czasami wypowiedzi innych pomagają podjąc decyzję, bo warto znac rózne zdania w danym temacie....

Gość gość
błagam Cię, nie...

Gość gość
Moja chrześnica ma na imię Nadia. Uwielbiam to imię ;) Znaczy "nadzieja"

Gość gość
Bardzo mi się nie podoba. Mam w rodzinie Nadie, imie brzydkie, i jakoś kojarzy się z Ukrainkami :/

Gość okropneee
mi się wgl nie podoba. Jak to imię wgl się zdrabnia ? :/ nadyjka okropne

Gość młoda_mameczka
droga autorko, nie patrz na to komu się podoba dane imię, bo uwierz mi, że znajdziesz dużo zwolenniczek jak i przeciwniczek. Każdemu się podoba co innego, a to przecież Twój dzidziuś tak ? Dlaczego masz się sugerować tym, że jakiejś Pani na forum bez dzieci nie podoba się to imię ? Przecież to śmieszne :) Ja miałam wytypowane imię dla swojej córci już od dawien dawna i przy nim zostanę, mimo tego, że dzisiaj jest bardzo popularne :) Odkąd się dowiedziałam, że będę miała córeczka wiedziałam, że będzie miała na imię Julia i też tak kazałam wszystkim już o niej mówić :) Wiem, że co 2 dziewczynka dzisiaj to Julka, ale nie mam najmniejszego zamiaru się tym przejmować :) Kiedyś też było dużo Anek, Kasiek, Asiek i co to ma za znaczenie ? :))