Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na sobote....

Polecane posty

Gość sasanka niebieska
ze cytryna tez moze byc, ale jednak lepsze z cytryna;) xxx ludzie, ktorzy nienawidza kotow, maja ukryte poważne kompleksy. zgadzam sie z tym stwierdzeniem.

Gość sasanka niebieska
tradycyjne wegierskie leczo sklada sie glownie z papryki, wiec bez papryki to nie leczo. moja ciotka jest Wegierka.

Gość sasanka niebieska
mam tez korzenie włoskie. dlatego jestem taka temperamenta i kocham slonce i przyrode srodziemnomorska;)

Gość gość
Ale ty jestes glupi Maciek. Mamy 21 wiek a ty masz uprzedzenia do ludzi z innych krajow...

@gosc: nie mam uprzedzen i nie wiem co ma do tego 21 wiek. Zawsze zastanawiali mnie ludzie, ktorym sie wydaje, ze uplyw czasu zmienia mentalnosc. @Kamila: ok, a na kapusniak mozesz mowic krupnik, masz do tego pelne prawo mowic co chcesz, tylko nie chcialbym, zeby moi czytelnicy zostali wprowadzeni w blad.

Nie no udzielaj sie, tylko warto nazywac dane rzeczy tak jak sie one nazywaja. Ty jadlas cos ala gulasz.

Kupilem jeansy, perfum, ksiazke, karkowke na gryla i kilka piwek, ale nie powiem ile, zeby nie wyjsc na jakiegos alkoholana.

@Parker: sorry, nie widzialem wczesniej Twojego wpisu. Ja kupuje alkohole po prostu w Piotrze i Pawle, ale ja pije glownie piwo, whisky, whiskey, gin i malibu, wiec nie mam problemu z kupnem tego.