Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na sobote....

Polecane posty

Hejo🖐️ Ale upal, nie? Wlasnie zjadlem na sniadanie pol zimnego arbuza z lodowki i mi troche rzesko sie zrobilo. Polecam tez moja ulubiona herbate jasminowa. Po czyms takim od razu chce sie zyc.Dzis, jak w prawie kazda sobote lub niedziele - jade do galerii handlowej. Odwiedze Stary Browar i chyba Galerie Malte, bo chce zobaczyc co maja nowego w Barbour. W Browarze wpadne do Van Graafa i Henri Lloyda. Dziewczyna pojechala na weekend do rodzicow, to moge pochodzic po sklepach bez narazania sie na dodatkowe wydatki🖐️

Po udanych zakupach wpadne na kawe do Starbucksa, a nastepnie zahacze o Empik zobaczyc czy maja jakies fajne nowe kryminaly. Planuje tez kupic nowa ksiazke Slawka Cenckiewicza o sp. profesorze Lechu Kaczynskim, zalozycielu i pierwszym prezesie partii, z ktora sympatyzuje, czyli Prawa i Sprawiedliwosci oraz bylym prezydencie Polski, bracie naszego wodza - Jaroslawa:http://lubimyczytac.pl/ksiazka/175855/lech-kaczynski-biografia-polityczna

Gość gość
zlamasie a propozycja, wiemy zeby jestes zydem ktory lubi sie byle gownem chwalic ale zmien temat 🖐️

Pozniej planuje wybrac sie na pol godzinki nad jezioro dac nura do wody i chwile sie popluskac. Wieczorem mam 2 opcje. Albo na grilla do znajomych na dzialke, albo miasto do pubu w Rynku. Jeszcze sie zastanawiam. No ale mialo byc o obiedzie, a jak zwykle mnie zagadaliscie. Dzis na obiad bedzie znow danie z kuchni zagranicznej, a konkretnie z kuchni slaskiej. Oto moja propozycja obiadu na sobote: 1) zeberka wieprzowe po slasku w sosie wlasnym. Robi sie je w ten sposob:http://www.youtube.com/watch?v=Q2MSXVCqIRI 2) surowka z pomidora, kiszonego ogorka i cebuli, 3) arbuz na deser, 4) 3 piwa po deserze, zeby zlapac imprezowy klimat i nie wychodzic wieczorem z domu o tzw. suchym pysku. Smacznego.

Gość gość
fascynujące

Gość gość
"bedzie znow danie z kuchni zagranicznej, a konkretnie z kuchni " Ja sie pytam czego jeszcze tego debila nikt nie odstrzelil ? :O

Gość gość
Haha maciek ty caly czas spedzasz na kupowaniu markowych ciuchow 🖐️

Gość gość
Cos temacik sie nie rozwija jak to zwykle bywa. No ludzie pisac, odpowiadac na ta prowokacje Mackowi :D

W sobote w taka pogode siedzi sie nad jeziorem, albo jest sie na ogrodkach w centrum.

Gość gość
To co ty tu robisz jeszcze?

Gość gość
Pisać pisać, nie obijać sie, Maciuś obgryza paluszki i czeka

Gość gość
"Surówka z pomidora, kiszonego ogórka i cebuli" fuj :o jakoś sobie tego wszystkiego razem nie mogę wyobrazić... Co innego świeży ogórek.

Gość gość
mój obiad na dziś wątróbka drobiowa z cebulka ziemniaczki i suróweczka z świeżej kapusty

Gość gość
Ja miałam brokuły i rybę ;) do picia woda. Zdrowo i smacznie.

@gosc: ja sie wlasnie szykuje do wyjazdu. @gosc: serio? Jedna z najbardziej popularnych surowek chyba, przynajmniej u nas w Polsce, bo nie wiem z jakiego kraju stukasz.

Gość gość
stek siekany z cebula kartofle i mizeria

Gość gość
Mieszkałam w zachodniopomorskim, obecnie na Dolnym Śląsku i nie jadłam takiej surówki. Jedynie z pomidorem, świeżym ogórkiem i cebulą, ale z kiszonym nie. I jakoś nie zamierzam tego próbować ;)

Gość gość
Ostrobok aleksandryjski ;)

Gość gość
Dziś zupa: Jarzynowa a na drugie danie Kotlet wieprzowy panierowany ( ziemniaki, surówka)

Maciek B podaj mi namiary na dobre sklepy z alkoholem w Poznaniu. Interesują mnie dobre wina do 150 zł.

Gość gość
ja p*****le:O

Gość gość
zupa meksykańska a na drugie bitka wieprzowa w sosie własnym kasza gryczana, surówka

Gość gość
Makaron spaghetti makaron, mięso, sos pomidorowy, warzywa, ser