Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach bez wyglądu nie ma co liczyć na wysoko jakościowe życie.

Polecane posty

Gość gość
Brzydsze od polek? Ha ha no to teraz mam dowód, że rozmawiam z idiotką. Ciekawe jakie to kryteria wzięłaś pod uwagę, stawiając tę pustą tezę. Zresztą atrakcyjność, zwłaszcza kobiet, jest strasznie ulotna. Nie widziałem jeszcze np. 40 letniej (wzwyż) kobiety, która byłaby atrakcyjna. W zasadzie, to kobieta do 30-35 lat może uznawać się za ładną, później jest tylko gorzej. W przypadku mężczyzn jest lepiej, starzeją się wolniej i w wieku 40 lat mogą wyglądać pociągająco. Jaki z tego wniosek? Że wszystkie kobiety, które co prawda były atrakcyjne, ale się zestarzały i zbrzydły, również należałoby zgładzić. Oto logika niektórych z was.

Gość gość
wynika to z tego, że ludzie żyją za długo za czasów Mieszka umieralo się w wieku 35-40 lat i było ok a teraz chodzą takie zombie po ulicach

Gość gość
a ja jestem bardzo ładna mimo tego, że mam duże czoło, średniej wielkości oczy, trochę szeroki nos, nie mam pełnych ust tylko wąskie, do tego jeszcze mam pucołowate policzki. Jak to się stało, że mimo tego moja twarz jest atrakcyjna ? Nie mam zielonego pojęcia. Osobno każda część mojej twarzy nie jest specjalnie atrakcyjna, ale jako całokształt prezentuje się bardzo dobrze. To jest dopiero zagadka :D

Gość gość
Najładniejsze są Arabki, Latynoski, Japonki.

Gość gość
nie no dobra, jeszcze przed Mieszkiem tyle siężyło, kiedy natura to regulowała kobieta w wieku 30 lat jest w zasadzie zbędna według natury

Gość gość
Najladniejsze sa Polki, ale tylko kilka procent

Gość gość
Polki najładniejsze? Szkoda, że tylko one tak sądzą i niedowartościowane polaczki, którzy uważają że mają coś lepszego od innych narodów. Widać, że nigdy nie byłeś/aś na zachodzie, we włoszech, hiszpanii czy francji. Tam na każdym kroku można spotkać piękną kobietę, a w polsce... 1 na 1000.

Gość gość
"nie no dobra, jeszcze przed Mieszkiem tyle siężyło, kiedy natura to regulowała kobieta w wieku 30 lat jest w zasadzie zbędna według natury" xxx xxx Dokładnie. 16 letnia dziewczyna jest dużo płodniejsza od 30 latki. Ryzyko powikłań genetycznych jest już duże w przypadku "starań o dziecko" u 30 latki.

Gość gość
Brzydka kobieta. Nieładna twarz (okropne oczy), wiszące piersi, strasznie blada. 5/10 To niby jest piękna polka?

Gość gość
śmiech na sali, te wszystkie japonki i filipinki nie mają z n ią porównania

Gość do Lars Ulrich*
nie kazdy ma ochote na ciezka prace fizyczna / techniczna. niektorzy wola byc urzednikami / pracownikami typowo biurowymi

Gość gość
Wspolczesna Polka jest wyksztalcona co za tym idzie ma wysokie wymagania , ubiera sie i obcina wlosy jak chlop ! Poza tym pije alkochol , pali papierosy , przeklina ! I to ma byc dla nas najlepszy material na zone ?

Gość gość
tutaj masz filipinkę http://kobieta.wp.pl/kat,65524,opage,2,title,Czy-na-Filipinach-urodzilo-sie-7-miiardowe-dziecko,wid,13946395,wiadomosc.html?ticaid=11104f

Gość gość
Azjatki mają dziewczęcą urodę, z reguły spore piersi które bardzo dobrze komponują się z ich filigranową budową. Znam prostytutki którym ta ze zdjęcia ani w jednej nie ma co się równać, bo wypadłaby najnormalniej brzydko.

Gość gość
Filipinki też bywają brzydkie. Ale jeżeli chodzi o Europę to polki są drugie, po Niemkach, jeżeli chodzi o brzydotę na naszym kontynencie. Co ciekawe tylko w polsce się mówi, że polki sa niby ładne, gdzie indziej to nawet nie wiedzą że taki kraj istnieje ;)

Gość lepsza wyksztalcona panna
z korporacji, niz ze wsi po zawodowce

Gość gość
skoro wolisz filipinki to ozeń się z taką i po problemie

Gość gość
Sam pracuje w korporacji i widze te damolki co mysla ze sa lepsze od innych ! A prawda jest taka ze wszyscy maja was w d***e !!!!

Gość gość
To co znają ludzie zachodu na temat polek, to to, że są niezwykle łatwe, uległe i zrobią w łóżku wszystko, jeżeli partnerem jest obcokrajowiec z zamożnego państwa.

Gość gość
Nie wolę filipinek. Osobiście najbardziej podobają mi się arabki, ale azjatki też są bardzo ładne.

Gość gość
Polki sa ladne ale nie najladniejsze :P Ukrainki , Rosjanki, Czeszki sa ladniejsze z wygladu a przedewszystkim z charakteru bo kompleksow nie maja jak nasze rodaczki !!!!!!

Gość ukrainki i rosjanki sa
czesto bardzo proste

Gość gość
ukrainki i rosjanki sa czesto bardzo proste moze i tak ale nie ublizaja facetowi na kazdym kroku i nie wytykaja bledow , nie robia przedstawien i nie obrazaja sie o byle co ! Raczej sa wierne , uczuciowe , sympatyczne i pracowite :D

Gość Doświadczony brzydal z kasą
Drodzy brzydcy panowie, pamiętajcie, że co prawda miłości pięknej kobiety nie kupicie, to jej ciało (seks), bliskość (czułość, przytulanie, pocałunki) czy towarzystwo (wypady w góry, wczasy, do kina) i owszem ;) Więc zamiast marudzić i się użalać, weźcie się do roboty, rozkręćcie jakiś biznes i bzykajcie ładne kobiety do woli!

Gość do Lars Ulrich*
ale trzeba pracowac konkretnie. jak ktos lubi byc biurowcem non stop zartujacym w pracy to willi nie postawi

Gość gość
Na Ukraińskich czy Rosyjskich portalach randkowych, nawet atrakcyjne kobiety podkreślają w anonsach, że wygląd faceta est dla nich sprawą drugorzędną :) Te kobiety są rodzinne, więc szukają przede wszystkim partnera a nie kochanka, którego same musiałby utrzymywać.