Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie ludzi w okularach ? Bo ja nie...uważam, że niemal każdego szpecą

Polecane posty

Gość gość

1 osoba na 100 wygląda świetnie w okularach, reszte osob po prostu szpecą i nie wiem dlaczego ale po zdjęciu okularów kazdy ma takie małe plugawe oczka jak kosmita :O

Gość gość
Coraz więcej okularników.To jakaś plaga.

Gość gość
Nie lubie , nie podobają mi sie faceci w okularach

te jak to nazwałaś " plugawe oczka" są efektem cofnięcia się gałki ocznej pod wpływem silnej soczewki. i to nie jest śmieszne. poza tym, jeśli patrzysz na osobę krótkowzroczną z zewnątrz ,(czyli po ich drugiej stronie) to oczy zwykle wydaja się większe bo powiększone soczewką, stąd to wrażenie.

Gość Marek co ma fajny zegarek
Ale niektóre kobiety w okularach są naprawdę ładne.Znam taką jedną - twarz anioła,super figura ale niestety nie jestem w jej typie :(

Gość gość
Nie, oczywiście, że szpecą. Soczewki i jeszcze raz soczewki.

Gość gość
Okulary to przeżytek XIX i XX wieku teraz mamy soczewki i laserową korekte wzroku, okulary są tylko dla biednych i tych, ktorym nie mozna wyleczyc laserowo wady 🖐️

Gość gość
okularnice jak i okularniki sa ogolnie brzydcy dlatego tez tylko miedzy soba dobieraja sie w pary.

Gość gość
Astygmatyzmu nie wyleczysz.Pozostają okulary.

Gość gość
przystojni ? faceci w okularach czesto wyglądają jak zniewieściali pederaści, ja nie zwracam uwagi na okularnikow, od dziecka mnie odpychali

Gość okulary dodaja uroku
jesli sie ladne dobierze dla siebie, bo to tak jak z ubiorem - jesli facet ubiera powyciagane fachmany sprzed 30 lat to wyglada zalosnie zle, a jesli przywiazuje do wygladu uwage to nawet przecietny facet moze wygladac atrakcyjnie ... ja lubie mezczyzn w okularach jesli ten mezczyzna ma gust. Szpeci bezguscie i tandeta co nadal widac na ulicach wsrod kobiet i mezczyzn !!!

Gość gość
macie problem ,nosze okulary od 6. roku zycia, fakt faktem w podstawowce i gimnazjum mialam przerabane przez to, ale potem to nie mialam problemu sobie znalezc faceta czy w ogole z powodzeniem;] pfff a nie mam nie wiadomo jakich oprawek. przy mojej wadzie koszt soczewek bylby dosc spory, a na laserowe mnie tez nie stac, zreszta obawialabym sie. zobacze co bd dalej, ogolnie przyzwyczailam sie do bryli, ale chcialabym kontakty. moze sie zdecyduje w koncu

Gość gość
Okulary nie dodają uroku.

Gość gość
Okulary sa zdecydowanie zdrowsze od soczewek!

Gość gość
nosilam soczewki i to nie dla mnie.ciagle mialam jakies podraznienia.poza tym w okularach wygladam ladnie. i co za bzdury ze okularnicy sa brzydccy?

Ja nosilam wiele lat soczewki i od 2 latchodze w okularach. Wydalam kupe kase na specjalne ,cienkie szkla i czuje sie w nich dobrze. b

Gość gość
coraz więcej ludzi nosi okulary przez te cuda techniki, telewizory komputery komórki, to wszystko psuje wzrok

Gość gość
nie lubia dlatego zwlaszcza dziewczyny bo widza defekt w postaci slabego wzroku a to jest wedlug nich nieatrakcyjne !

Gość gość
Pfff ale bym wyglądała w okularach :D wolę soczewki.

gość Okulary to przeżytek XIX i XX wieku teraz mamy soczewki i laserową korekte wzroku, okulary są tylko dla biednych i tych, ktorym nie mozna wyleczyc laserowo wady lapka.gif widać że nie nosisz okularów. noszenie soczewek non stop, nawet ze zdejmowaniem na noc, ale codzienne noszenie jest bardzo niezdrowe, powinno się choć dobę na tydzien (albo np po domu) nosić okulary. poza tym soczewek niektórzy nie tolerują bo mają wrażliwe oczy lub częste infekcje. Soczewki też są uciążliwe przy alergiach gdy łzawią oczy. a okulary potrafią kosztować i ponad 1000zł (taki Gucci, Prada np) więc nie tylko dla biedaków ;D

Gość gość
w dzisiejszych czasach okulary to nie problem Marek a skad wiesz , ze nie jestes w jej typie

Gość gość
90% osob nosi okulary lub szkla, i z tego szkla sa zdecydowanie zdrowsze (znajdz lekarzy-okulistow, ktorzy nosza szkla)

Gość gość
*okulary sa zecydowanie zdrowsze

Gość KruczekPrawny
No co za idiotyczny temat...Nie, nie lubimy ludzi w okularach, przy każdej okazji kopiemy ich i bijemy, a w moim mieście jest nawet malutkie getto tylko dla okularników:/

Gość gość
Uwielbiam osoby w okularach,dodają im uroku.