Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie ludzi w okularach ? Bo ja nie...uważam, że niemal każdego szpecą

Polecane posty

Blondyn i czarny powinien nosić tylko i wyłącznie złote lub pozłacane klasyczne oprawki, podobnie jak każdy szanujący się mężczyzna z klasą. A jeśli nie złote to srebrne albo czarne ale zawsze klasyczne oprawki z prostokątną lub okrągłą oprawą. Wszystko co współczesne i plastikowe to śmiech.

Gość gość
a ja lubie nosic kulary, mam kilka par, dobieram do ciuchow, traktuje to jak fajna bizuterię

Wszystko co współczesne i plastikowe to śmiech. x Moda z doborem oprawek nie ma nic wspólnego.Upieram się przy swoim blondyn w srebrnych lub złotych oprawkach wygląda źle niezależnie od ich kształtu.

Gość gość
Sporo moich znajomych jak przyjezdzali z brytanii hurtowo kupowali okularki ,bo tam niby drogo ,a ja sie pytam po co , raptem oslepliscie czy dodajecie sobie inteligencji , no coz kto musi niech nosi ale ze szpanerow to zwale mam

I o ile mężczyźnie okulary mogą dodać powagi to kobiety one tylko ośmieszają. Niestety taka prawda.

Fubu nie zgadzam się z tobą,szczególnie gdy widzę fotografie kobiet u optyka.Raczej są mało śmieszne.

Gość gość
wiecie ilu ludzi obrarzacie w ten sposób że piszecie tu takie komentarze ja czuje się bardzo urarzona bo nosze okulary

Gość gość
To napiszę Ci że mnie strasznie kręcą kobiety w okularach :)

Gość gość
Też tak uważam, że nikt dobrze w okularach nie wygląda, naturalnie lepiej każdemu bez. Ja się pozbyłam okularów już rok temu i nie bawię się również w żadne soczewki, które przenoszą bakterie do oka. Przeszłam laserową korekcję w Centre de la Vision w Krakowie i funkcjonuję teraz jak każdy normalny człowiek

Gość gośći87ygjlk7
Jest mi obojętne w okularach czy bez..wazne kto jakim jest człowiekiem,czy dobry i uczciwy czy nie

Gość gość
temat zaściankowy autorka ma za to wade mózgu

Gość gość
W Mielcu ostatnio widziałem tak ładną okularnicę że aż strach. Ładne brązowe oczy, włosy ciemny blond lekko kręcone, piękny uśmiech, sylwetka proporcjonalna. Okulary wcale jej nie szpeciły , wręcz dodawały uroku. Była z chłopakiem. Pomyślałem: szczęściarz.

Gość OlgaTyman
Lubię!!Ludzie w okularach wygladają super jeśli mają dobrze dobrane!!Ja okulary kupiłam na galeriawidzenia com!Polecam sobie u nich zerknąć!!

Gość gość
Niektorzy mezczyzni w okularach zyskuja na wygladzie.

Gość gość
Okularnicy sa madrzejsi i inteligentniejsi niz ci bez nich ty szmato ze wstretnym ryjem

Gość gość
Głupoty gadasz autorze. Ja ostatnio wymieniłam oprawki na piękne, niebieskie, metalicznie lśniące w słońcu i każdy mi mówi jak mi w nich ładnie. Owszem, uważam że bez okularów jestem trochę ładniejsza :p ale każdy mówi że robią niewielka różnice, że i z okularami i bez ładnie wyglądam :P

Gość gość
Ja nie lubię głupich ci/p takich jak autorka i tych co tu reklamować się próbują! 😠

Gość Manuela

Nigdy nie miałam nic przeciwko okularom samym w sobie. Co więcej, uważałam, że jest mi w nich całkiem ładnie i dodawały mi powagi i seksapilu ;-). Po prostu pewnego dnia chciałam przestać musieć je nosić -  tyle. Zdecydowałam się na zabieg laserowej korekcji wzroku w Centre de la Vision - nie było żadnych przeciwwskazań, po zabiegu dostaje się L4 więc spokojnie przeczekałam ten najtrudniejszy okres. Potem rutynowe kontrole i serio nie taki wilk straszny jak go malują.