Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet trzyma babe krótko, nie daje sobie wejsc na głowe

Polecane posty

Gość gość

nie tworzy zadnych związkow, ukladow ''partnerskich'' Facet rządzi, baba slucha. Tak bylo, jest i bedzie. Facet, ktory ulega feministycznemu bełkotowi prędzej czy pozniej zostanie w samych portkach z reką w nocniku 🖐️:D

Gość gość
a jak! chlop zywemu nie przepusci!

Gość Heniuś
"Facet, ktory ulega feministycznemu bełkotowi prędzej czy pozniej zostanie w samych portkach z reką w nocniku" - nie zgodzę się. Ja byłem bliski stworzenia kilku udanych związków partnerskich - nie udało się tylko dlatego że te kobiety do partnerstwa jeszcze nie dorosły i po prostu chciały mieć to i to. I zostałbym bez niczego gdybym budował związki tradycyjne a nawet gorzej - wtedy baba spiskowałaby za moimi plecami, straciłbym więcej czasu, nerwów a już na pewno kasy - bo związek i tak by się rozpadł. To nie te czasy, że facet sobie porządzi bo baba już nie jest tak uzależniona od faceta jak kiedyś. Oczywiście dawałem też babom wybór - ja płacę ale ja rządzę i decyduje o wszystkim. Żadna na to nie poszła. A w życiu wygląda to najczęściej tak, że płacisz a ona i tak robi co chce (jeden z wielu powodów wysokiego popytu na prostytutki, choć chwilę masz pełnie władzy). Znałem kiedyś taką nawiedzoną katoliczkę a i ona się buntowała przeciwko mężowi. Nie te czasy panowie, nie te czasy... Oczywiście są wyjątki i znam nawet takie pary - ona całkowicie od niego zależna i nie ma nic do powiedzenia. Ale ile dzisiejszych kobiet byłoby zadowolonych z takiego związku? I weź znajdź taką :) Najczęściej w takie relacje wchodzą kobiety mało wartościowe - bo dla nich kuchnia to i tak szczyt społecznej drabiny. Nowoczesna, inteligentna, niezależna i silna kobieta (takiej szukam) nigdy na to nie pójdzie.